Ζωγράφου: εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητα (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Εμπρηστική επίθεση πραγματοποιήθηκε από αγνώστους τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιοχή του Ζωγράφου.

    Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 03:00, σήμανε συναγερμόςστην Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς άγνωστοι βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη και περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό οχήματα και δίκυκλα που ήταν σταθμευμένα επί της οδού Ταξίλου.

    Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις φλόγες τυλίχθηκαν 5 σχολικά λεωφορεία, 3 ΙΧ αυτοκίνητα και 3 μοτοσυκλέτες.

    ICECAP

    Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα όπου κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κατασβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί και σε παρακείμενα οχήματα.

    Το σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό αποκλείστηκε από άνδρες της Ασφάλειας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλλαγή παρόχου σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης: Έτσι θα γίνεται η συγκατάθεση μέσω gov.gr

    Διαθέσιμη είναι η συγκατάθεση μέσω gov.gr για αλλαγή παρόχου σταθερής και...

    Επίδομα θέρμανσης: Πότε καταβάλλεται η β’ δόση – Ποιοι θα τη λάβουν αυξημένη

    Μέχρι και τις 30 Μαΐου 2025, πρόκειται να καταβληθεί η δεύτερη...

    Προς 1 δισ. ευρώ η αγορά cyber security – Οι ευκαιρίες και οι κίνδυνοι στην Ελλάδα

    Η κυβερνοασφάλεια αποτελεί σήμερα έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς στον...

    Ποιος θα είναι ο νέος Πάπας; Εκατομμύρια δολάρια ο τζίρος από τα στοιχήματα

    Την ώρα που οι καρδινάλιοι συγκεντρώνονται στη Σιξτίνα για...