Ζωγράφου: Επεισόδια από κουκουλοφόρους – Πέταξαν μολότοφ σε ΜΑΤ, κάηκαν δύο αυτοκίνητα

    Ημερομηνία:

    Δύο καμένα ΙΧ αυτοκίνητα, υλικές ζημιές σε ένα τρίτο όχημα και λιωμένοι κάδοι απορριμμάτων επί της λεωφόρου Ούλωφ Πάλμε είναι ο απολογισμός των άγριων επεισοδίων που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από την κεντρική πύλη του ΕΚΠΑ, στου Ζωγράφου.

    Δείτε φωτογραφίες από τις καταστροφές που προκλήθηκαν

    zografou-molotof5
    zografou-molotof
    zografou-molotof2
    zografou-molotof3
    zografou-molotof4

     

    GLEARNET

    Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν μια ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων βγήκε από το χώρο της Πανεπιστημιούπολης και συνεπλάκη με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή.

    Οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με πέτρες και βόμβες μολότοφ με τους άνδρες των ΜΑΤ να προχωρούν σε εκτεταμένη χρήση χημικών και ρίψη χειροβομβίδων κρότου-λάμψης προκειμένου να απομακρύνουν τους ταραξίες.

    Για περισσότερο από μισή ώρα η περιοχή μπροστά από την Πανεπιστημιούπολη είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης ενώ από τα επεισόδια προκλήθηκε πυρκαγιά σε τρία, σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα δύο κάηκαν ολοσχερώς ενώ το τρίτο υπέστη σοβαρές, υλικές ζημιές.

    Μετά τη λήξη των επεισοδίων αστυνομικοί που έκαναν έρευνες στη γύρω περιοχη΄προχώρησαν στην προσαγωγή δύο ατόμων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι Ελληνες έπαιξαν πέρυσι 1,67 δισ. σε παράνομο τζόγο (λεφτά υπάρχουν)

    -Για ένα πολύ ασφυκτικό πλαίσιο για τον παράνομο τζόγο μίλησε ο...

    Τέλος εποχής για το MTV. Η ιστορία του μουσικού καναλιού – φαινόμενο και τα πιο δημοφιλή βίντεο κλιπ όλων των εποχών

    Ήταν μεσάνυχτα 1ης Αυγούστου του 1981 όταν βγήκε για πρώτη φορά...

    Ξεκινά σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης – Από 1 ευρώ η τιμή ανά λίτρο

    Ξεκινά από σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, με την τιμή να...

    Γιατρός έκανε σεξ με νοσηλεύτρια ενώ ο ασθενής βρισκόταν σε αναισθησία

    Ένας παντρεμένος αναισθησιολόγος είχε σεξουαλική επαφή με νοσηλεύτρια σε...