Ζωγράφου: Πεδίο μάχης κουκουλοφόρων η Πολυτεχνειούπολη – Χτύπησαν γυναίκα υπάλληλο, δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου γράφτηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι η νέα σελίδα βίας στα πανεπιστήμια. Το αποτέλεσμα είναι να τραυματισθεί ελαφρά μία γυναίκα υπάλληλος στο κυλικείο των Μηχανολόγων Μηχανικών, η οποία είχε προσπαθήσει να αποτρέψει νεαρούς να κολλήσουν αφίσες και άλλο προεκλογικό υλικό ενόψει των φοιτητικών εκλογών που είναι στις 14 του μήνα. Μόλις πέντε ημέρες μετά την εισβολή κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και συζητήσεις για τη θεσμοθέτηση νέων μέτρων για την προστασία των ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το νέο κρούσμα βίας καταδεικνύει ότι τα πανεπιστήμια παραμένουν «ξέφραγο αμπέλι».

    Η ομάδα των νεαρών δεν δέχθηκε την έκκληση της εργαζόμενης στο κυλικείο να διατηρηθεί ο χώρος του κυλικείου καθαρός από παραταξιακό υλικό και τη χτύπησαν.  Νωρίτερα,  η ομάδα που χτύπησε την υπάλληλο είχε συγκρουστεί με μέλη  άλλης παράταξης. Μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης για λίγα λεπτά τον πανεπιστημιακό χώρο.

    Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν φθορές και σε λεωφορείο που εκτελούσε τακτικό δρομολόγιο μέσα στην Πανεπιστημιούπολη, ενώ όπως δείχνει το βίντεο του protothema.gr ομάδα κουκουλοφόρων με κράνη και ρόπαλα έφτασαν συντεταγμένα στο χώρο έτοιμοι να λειτουργήσουν ως ομάδα κρούσης.

    GLEARNET

    Δείτε βίντεο:

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έλλη Τρίγγου: Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φύγει από τη ζωή και τους έχω νιώσει με κάποιον τρόπο

    Στη σχέση της με το μεταφυσικό  αναφέρθηκε η Έλλη Τρίγγου, δηλώνοντας ότι...

    O Πατρινός έμπορος που είναι… τσιφούτης!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/o-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%ad%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%86%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b7/

    Αποχαιρετισμός σε έναν ήρωα των αιθέρων: «Έσβησε» ο τελευταίος των μαύρων πιλότων της Τασκίγκι Τζορτζ Χάρντι

    Πλήρης ημερών, σε ηλικία 100 χρονών απεβίωσε ο Τζορτζ Χάρντι,...

    Πάτρα: Τι ήθελε η Αστυνομία στο λογιστικό γραφείο;

    Μέχρι και αστυνομία βρέθηκε την Τετάρτη σε γνωστό λογιστικό...