Ζωντανή βρέθηκε η 48χρονη καθηγήτρια που είχε εξαφανιστεί

    Ημερομηνία:

    Συναγερμός σήμανε σε Πυροσβεστική και Αστυνομία το μεσημέρι του Σαββάτου (13/5) μετά την εξαφάνιση 48χρονης καθηγήτριας από το Καρπενήσι που συμμετείχε σε αγώνα 12 χιλιομέτρων στην Ευρυτανία στο χωριό Τόρνος.

    Το θρίλερ με την εξαφάνιση ξεκίνησε με τον τερματισμό όλων των αθλητών που συμμετείχαν με εξαίρεση της 48χρονης. Αμέσως όλοι οι συμμετέχοντες έκαναν ανάποδα τη διαδρομή ψάχνοντας σε όλα τα σημεία για ίχνη της καθηγήτριας.

    Στις αναζητήσεις κλήθηκαν να πάρουν μέρος δυνάμεις της πυροσβεστικής και αστυνομικοί με drone από το Καρπενήσι. Συγχρόνως ενημερώθηκε η 7η ΕΜΑΚ αλλά και μια Ομάδα ΕΜΟΔΕ.

    Τελικά λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα η αστυνομία δέχθηκε κλήση από ντόπιους που εντόπισαν την 48χρονη καθηγήτρια στα μέρη τους, καλά στην υγεία της έχοντας χάσει τον προσανατολισμό της.

    Ακολούθησε λάθος μονοπάτι και απομακρύνθηκε αρκετά χιλιόμετρα από την πορεία που έπρεπε να ακολουθήσει. Με τη βοήθεια πυροσβεστών θα επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Τσαμπουκάς” από νεαρή αστυνομικό σε καταστηματάρχη της Πάτρας! Εγινε… της κακομοίρας

    Ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης της Πάτρας καταγγέλλει ανάρμοστη συμπεριφορά ένστολης...

    Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν ξέρω τι θα είχα κάνει αυτούς τους 3 μήνες, αν δεν είχα τον Γρηγόρη»

    Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το πρωί της Πέμπτης παραχώρησε μία...

    Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Αύριο έρχεται στην Ελλάδα

    Αύριο Σάββατο τα ξημερώματα έρχεται στην Ελλάδα η νέα...

    Ρεύμα: Από αύριο αλλαγή του τιμολογίου

    Αύριο, Σάββατο, 1η Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το χειμερινό...