Ζωζώ Σαπουντζάκη για τον θάνατο της Ελισάβετ: Αγαπώ τη Βασίλισσα – Ο κόσμος με έχει κάνει να αισθάνομαι βασίλισσα

    Ημερομηνία:

    Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, το GNTM 5, αλλά και την 79χρονη Τίτσα που εξέπληξε τους κριτές.

    Σχετικά με τον θάνατο της 96χρονης βασίλισσας Ελισάβετ, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε πως “την αγαπούσα πολύ, τη θαύμαζα, μου άρεσε να τη βλέπω. Ο κόσμος με έχει κάνει να αισθάνομαι βασίλισσα, η αγάπη του κόσμου”.

    σαπουντζακη
    Φλίγκος
    GLEARNET

    “Θα ήθελα να είμαι κριτής στο GNTM και νομίζω ότι θα ήμουν σωστή. Δε θα είχα λόγο να μην είμαι. Εγώ θα έλεγα (στην 79χρονη) μπράβο της. Αφού μπορεί και τα κάνει όλα αυτά στην ηλικία αυτή, μπράβο της. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία νομίζω. Αρκεί να είναι φυσική. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν “πειραχτεί”. Εγώ δεν έχω πειράξει τίποτα πάνω μου, δε μου αρέσει”, είπε αρχικά η “βασίλισσα της νύχτας”.

    “Τότε ήταν άλλο κοινό, πρίγκιπες, βασιλείς, οι πάντες, υπήρχε πάρα πολύ ωραίο κοινό τότε, τώρα είναι άλλο το κοινό, τώρα υπάρχει νεολαία, τότε υπήρχαν τα δώρα, δώρα που δεν τα περίμενα”, σχολίασε

    Τέλος για τα όνειρά της και τον σύντροφό της, σχολίασε: “Τα όνειρά μου είναι να είμαι υγιής. Να μπορώ να κάνω αυτά που κάνω. Έχω έναν σύντροφο που είναι κύριος. Περνάμε πολύ ωραία, έχουμε ταξιδέψει πάρα πολύ, με έχει γυρίσει όλο τον κόσμο”.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...