0-1 για την Καλαμάτα με την Παναχαϊκή!

    Ημερομηνία:

    Έφυγε νικήτρια από την Πάτρα και ανέβηκε ξανά στην κορυφή του Β’ Ομίλου της Super League 2 η Καλαμάτα (+1 από την Κηφισιά, η οποία έχει δώσει παιχνίδι λιγότερο)!

    Παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 62’ του πελοποννησιακού ντέρμπι με την Παναχαϊκή, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ουές, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού κατάφερε να υπερασπιστεί το προβάδισμα που είχε πάρει από το 11’ χάρη σε γκολ του Παμλίδη, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 1-0!

    Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Παναχαϊκή να απειλεί πρώτη, στο 4’, όταν μια προβολή του Μαδριγάλ είχε πάρει πορεία προς την εστία των φιλοξενούμενων, αλλά σταμάτησε σε σώμα αμυντικού.

    Ωστόσο, η Καλαμάτα ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 11’, όταν μετά από σέντρα του Μορέιρα και αδυναμία της άμυνας των γηπεδούχων να απομακρύνουν την μπάλα, ο Παμλίδης πλάσαρε ιδανικά για το 0-1!

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πρέσβης της Αυστρίας στην Πάτρα

    Οι πολύ σημαντικές προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της Αχαΐας και...

    Τουρισμός για Όλους 2025: Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις – Αυξημένα ποσά ενίσχυσης

    Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025» θα δέχεται αιτήσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Φοιτητικές εστίες και από ιδιώτες – Οι πολυκατοικίες που αλλάζουν τα δεδομένα

    Την πολύ υψηλή ζήτηση για στέγαση φοιτητών σε διάφορες...

    ΚΚΕ – Ζωή: ασύμμετρος πόλεμος

    Κατά την έρευνα της Metron Analysis για το Mega...
    Best Shop