10ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΤΡΑΣ: Εβγαλαν ανακοίνωση υπέρ του καθηγητή τον οποίον κατηγόρησε μαθήτρια για “ύποπτη” χειρονομία

    Ημερομηνία:

    Στο πλευρό του καθηγητή, ο οποίος καταγγέλθηκε από γονείς μαθήτριας για ύποπτη χειρονομία εις βάρος της, βρίσκεται η μαθητική κοινότητα του 10ου Γυμνασίου Πατρών.

    Η Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, τελεί εν αναμονή του πορίσματος της έρευνας και αν προκύψουν ευθύνες θα λάβει τα απαιτούμενα μέτρα.

    Ο καθηγητής, ωστόσο, που φέρεται ότι προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια, ωθήθηκε σε μετακίνηση σε άλλη σχολική μονάδα. Το γεγονός αυτό ξεσήκωσε τη Μαθητική Κοινότητα του σχολείου, η οποία προχώρησε σε κατάληψη υπέρ του καθηγητή.

    Οι μαθητές, σε ανακοίνωση που κυκλοφόρησαν, αναφέρουν πως «δεν γίνεται για μια τόσο σημαντική κατηγορία να τα παρατήσουμε όλοι χωρίς έστω μια άξια προσπάθεια. Ενας από τους καλύτερους καθηγητές σε αυτό το σχολείο με το πιο μεγάλο φάσμα γνώσεων κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του από κατηγορίες χωρίς να έχει δοθεί ούτε μία απόδειξη εναντίον του. Πιστεύουμε πως αυτός ο καθηγητής είναι ο πιο έντιμος άνθρωπος σε αυτό το σχολείο και δεν είναι δυνατόν να είναι κατηγορούμενος τέτοιων δυσφημήσεων».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Είστε μακροχρόνια άνεργοι; Πλήρης κάλυψη εισφορών από τη ΔΥΠΑ και «γέφυρα» προς τη σύνταξη έως 5 έτη

    Διέξοδο σε μακροχρόνια ανέργους που βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση προσφέρει η ισχύουσα νομοθεσία,...

    Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Ήταν τόσο απλός και ταπεινός ο Παντελής»

    Δέκα χρόνια μετά την απώλεια του Παντελή Παντελίδη, ο αδελφός...

    Ο Θάνος Πλεύρης Face2Face με την Κατερίνα Παναγοπούλου: «Όποιος μπει παράνομα δεν θα νομιμοποιηθεί ποτέ»

    Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή...

    Αξεπέραστο εμπόδιο οι τιμές της αγοράς κατοικίας

    Ολο και μεγαλύτερο παρουσιάζεται το ενδιαφέρον για αγορά κατοικίας,...