13χρονη σκότωσε την 7χρονη αδερφή της με αιχμηρό αντικείμενο στη Λειψία της Γερμανίας

    Ημερομηνία:

    Ένα επτάχρονο κορίτσι μαχαιρώθηκε θανάσιμα πολλές φορές στη Λειψία. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της αστυνομίας και της εισαγγελίας, η 13χρονη αδελφή του κοριτσιού εκτιμάται ότι προκάλεσε τα τραύματα.

    Η αστυνομία κλήθηκε σε πολυκατοικία στην περιοχή Kleinzschocher της Λειψίας το βράδυ της Παρασκευής. Το 13χρονο κορίτσι είχε καλέσει η ίδια την αστυνομία.
    Η επτάχρονη βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη, σύμφωνα με την αστυνομία. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πέθανε λίγο αργότερα.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, η 13χρονη λαμβάνει αυτή τη στιγμή ψυχολογική υποστήριξη σε ειδική κλινική.
    Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής της σορού. Η εκπρόσωπος δεν ανέφερε πότε αυτή θα πραγματοποιηθεί ή πότε θα είναι διαθέσιμα τα πρώτα αποτελέσματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δισεκατομμύρια ξοδεύτηκαν στο OnlyFans το 2025! Πόσα ξόδεψαν οι Έλληνες

    Οι χώρες που ξόδεψαν τα περισσότερα χρήματα στο OnlyFans...

    Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: Ανακοινώνεται η ρύθμιση – Ποιοι και πόσο όφελος θα έχουν

    Ζήτημα λίγων ωρών είναι η ανακοίνωση από την κυβέρνηση της...

    Σε αναμμένα κάρβουνα οι λιανέμποροι, σε νευρική κρίση οι ξενοδόχοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%ce%b5-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%cf%81%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%b9-%cf%83/