17.000 ευρώ έκαναν «φτερά» από τον τραπεζικό λογαριασμό 38χρονης! Εντύπωση προκαλεί ότι οι δράστες δεν έστειλαν στο θύμα κάποιο link!

    Ημερομηνία:

    Καθημερινό είναι το φαινόμενο με τις απάτες στην Κρήτη, και οι πολίτες βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόγνωση καθώς αγωνιούν μήπως επιτήδειοι τους αρπάξουν όσα λιγοστά χρήματα έχουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

    Τελευταία περίπτωση αποτελεί μία 38χρονη από το Ρέθυμνο, η οποία κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστος, απέκτησε, πρόσβαση στον τραπεζικό της λογαριασμό, και «σήκωσε» 17.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, τα χρήματά της μεταφέρθηκαν σε τράπεζα της Ιρλανδίας! Δεν γνωρίζει ούτε η ίδια τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να της αποσπάσουν το τεράστιο ποσό. Το διαφορετικό στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι, σύμφωνα με την καταγγελία, οι απατεώνες δεν έστειλαν με κάποια πρόφαση, στο υποψήφιο θύμα κάποιο link, όπως γίνεται συνήθως, γεγονός που προβληματίζει τις αστυνομικές αρχές.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eλληνες εργαζόμενοι: Πρωταθλητές Ευρώπης στην εργασία τα Σαββατοκύριακα

    Πρωτιά κατέκτησε η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2023...

    Ψηφιακός φάκελος για κάθε ακίνητο: Τι πρέπει να δηλώσουν ιδιοκτήτες και ενοικιαστές

    Από τον Ιούλιο τίθεται σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα...

    Πώς οι δασμοί Τραμπ απειλούν και το χαρτί υγείας

    Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η...

    «Ταφόπλακα» στην Ηλεία η ενδεχόμενη κατάργηση ΔΟΥ Πύργου – Αμαλιάδας

    «Όμηρος» κάθε κυβερνητικού σχεδιασμού φαίνεται πως είναι η Ηλεία,...