19χρονος με νοητική στέρηση καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα του

    Ημερομηνία:

    Άλλη μία υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από τα Χανιά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ένα αγόρι 19 ετών, με νοητική στέρηση έπεσε θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς και ξυλοδαρμού από τον ίδιο του τον πατέρα.

    GLEARNET

    Ο πατέρας του βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών οι οποίες αναζητούν μαρτυρίες από κατοίκους για την υπόθεση και ενδεχομένως για άλλα περιστατικά κακοποίησης του αγοριού, καθώς το 2017 το ίδιο το παιδί όντας ανήλικο τότε είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από κάποιον χωριανό του, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει επιβεβαιωθεί.

    Οι αρχές εξετάζουν την υπόθεση ξυλοδαρμού και κακοποιητικών συμπεριφορών από τον πατέρα του ενώ φαίνεται να ανοίγει η έρευνα για πιθανές υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τρίτο άτομο.

    Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι μαρτυρίες που θα συγκεντρώσουν οι αρχές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς θα καταλάβετε αν ο συνομιλητής σας λέει ψέματα μέσα σε 5 λεπτά – Τα τρία βασικά λάθη στη γλώσσα του σώματος

    Ως άνθρωποι, είναι έμφυτο το να προσπαθούμε υποσυνείδητα να...

    O κήπος του «θανάτου» – Ενα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη – Δείτε πού βρίσκεται

    Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη βρίσκεται...

    Ο σίγουρος τρόπος να βελτιώσετε τη λίμπιντο, τη στύση και τη συχνότητα των επαφών

    Όλο και περισσότερες είναι οι έρευνες που αναζητούν τους...

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές από τους γραμμωμένους;

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές; Τούρκοι επιστήμονες...