19χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητο ζευγάρι Γερμανών τουριστών – Ακρωτηριάστηκε η γυναίκα

    Ημερομηνία:

    Ανατριχιαστικό τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (09/05/2025) λίγο μετά τις 9 όταν ένας 19χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητο ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών.

    Σύμφωνα με την Ροδιακή το τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο σημειώθηκε όταν ο 19χρονος οδηγός προσπαθώντας να αποφύγει άλλο όχημα που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε ζευγάρι Γερμανών τουριστών.

    Η γυναίκα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και ακρωτηριάστηκε στο κάτω άκρο ενώ ελαφρύτερα έχει χτυπήσει ο σύζυγός της.

    Το ζευγάρι των τουριστών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για ότι καλύτερο, ενώ ο 19χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Ρόδου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανοιχτός πόλεμος χαρακωμάτων για τα ενοίκια

    Κόντρα σενάρια και σχέδια για «Τειρεσία ενοικιαστών», ελάχιστο τεκμήριο...

    Ινδικοί γάμοι στην Ελλάδα: Πολυήμεροι εορτασμοί, υψηλά budgets και η μεγάλη ευκαιρία για τον γαμήλιο τουρισμό

    Αν μπορούσατε να διοργανώσετε ένα τεράστιο πάρτι με τους...

    To μεγάλο στοίχημα της τουρκικής Trendyol στην Ελλάδα

    Aν το όνομα μιας εταιρείας μπορεί να κρύβει την...