21χρονος αυνανίστηκε μπροστά σε δύο αδελφές – Τι αναφέρουν οι ίδιες

    Ημερομηνία:

    Αυνανιζόταν μπροστά σε δύο αδελφές, με διαφορά μίας ημέρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένας 21χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία.

    Ειδικότερα, μία 23χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ενώ περπατούσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στην οδό Κασσάνδρου, το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου, είδε μπροστά της έναν άντρα να την κοιτάει και να αυνανίζεται.

     

    Έντρομη η κοπέλα απομακρύνθηκε από το σημείο και ενημέρωσε την αστυνομία. Ο 21χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

     

    Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 21χρονος μία ημέρα νωρίτερα, το βράδυ του Σαββάτου 27 Αυγούστου, είχε προχωρήσει στην ίδια ακριβώς πράξη μπροστά στην 19χρονη αδελφή της καταγγέλλουσας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ελληνικό νησί που λατρεύουν οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λατρεύουν αυτό...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    Η Πάτρα γίνεται καμβάς – Έρχεται το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για δέκατη (10η) συνεχή...