30χρονη έκλεβε γάλατα για να ταίσει το μωρό της

    Ημερομηνία:

    Μια 30χρονη γυναίκα έκλεβε γάλατα από μεγάλες αλυσίδες σουπερ –μάρκετ στον Βόλο, γιατί δεν είχε τροφή για το βρέφος της. Η ανέχεια την οδήγησε στις κλοπές, όπως δήλωσε χθες στο Αυτόφωρο όπου οδηγήθηκε. Η 30χρονη έκλεβε τρόφιμα και μαλακτικά και όταν ρωτήθηκε γιατί έφεση στα απορρυπαντικά δεν έδωσε κάποια απάντηση.

    Η γυναίκα, μέσα σε διάστημα πέντε ημερών προχώρησε σε τρεις κλοπές σε αλυσίδες μάρκετ , αλλά έκρυβε στις τσάντες της μόνο γάλατα και τα μαλακτικά των ρούχων.

    Παραδέχθηκε τις κλοπές και δήλωσε πως αναγκάστηκε να κλέψει για να εξασφαλίσει την επιβίωση του παιδιού της.

    Κρίθηκε ένοχη για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, και το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου της επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 ημερών με τριετή αναστολή.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οδοντωτός Σιδηρόδρομος: Ματαιώσεις δρομολογίων την Κυριακή

    Κανένα δρομολόγιο του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου στο τμήμα Διακοπτό- Καλάβρυτα- Διακοπτό δεν...

    Αντίθετος με την κατάργηση των «μελών του δίευρου» ο Πολάκης

    Μετωπική αντιπαράθεση με την κυβέρνηση και υψηλούς αντιπολιτευτικούς τόνους...

    Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών οι τρεις θάνατοι οικογένειας στο Ελληνικό – Ο «χαμός» του γιου που προκάλεσε την έρευνα

    Στο μικροσκόπιο της έρευνας των στελεχών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών...