4 συνεργάτες για το Επιμελητήριο – Εκτός ο Ποταμίτης! Ποιος θα ‘ναι Πρόεδρος;

    Ημερομηνία:

    Σε κοινή συνέντευξη τύπου ανακοινώθηκε πως οι συνδυασμοί των Θόδωρου Λουλούδη, Αντώνη Κουνάβη, Τάκη Βασιλείου και Γιώργου Σακελλαρόπουλου συνενώνονται για να αναλάβουν τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

    Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών βρέθηκαν μαζί οι τέσσερις επικεφαλής των παρατάξεων  «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ», «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», «ΕΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» και «ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ», γνωστοποιώντας πως συμφώνησαν να πορευθούν με κοινό πρόγραμμα για την αλλαγή κατεύθυνσης του Φορέα.

    Ωστόσο δεν ανακοινώθηκε ποιος θα είναι ο νέος Πρόεδρος. Η απόφαση θα ληφθεί κατά τη διάρκεια της σύγκλισης του Δ.Σ. που αναμένεται εντός των επομένων ημερών.

    Σε σχέση με το πρόσωπο που θα αναλάβει την Προεδρία απάντησαν πως δεν τους ενδιαφέρουν οι καρέκλες και εκείνο που προέχει είναι η αλλαγή σελίδας στο Επιμελητήριο.

    Υπενθυμίζεται πως ο Αντώνης Ποταμίτης που διαδέχθηκε τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαϊα.

    Οι υποψήφιοι πρόεδροι έλαβαν:

    Ποταμίτης 1391

    Λουλούδης 1179

    Κουνάβης 1013

    Βασιλείου 373
    Σακελλαρόπουλος 201

    Ο κ. Ποταμίτης δεν εξασφάλισε την αυτοδυναμία και μετά την παραπάνω εξέλιξη μένει εκτός διοίκησης.

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...