Στο Netflix η ανατριχιαστική ιστορία του serial killer Richard Ramirez

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Το Netflix συνεχίζει να εμπλουτίζει την πλατφόρμα του με ιστορίες που βασίζονται σε αληθινά εγκλήματα και στις 13 Ιανουαρίου του 2021, παίρνει σκυτάλη η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer (Netflix Night Stalker: Το Κυνήγι ενός Κατά Συρροή Δολοφόνου).

    Το ντοκιμαντέρ θα αφηγηθεί την καθηλωτική ιστορία της καταδίωξης και της σύλληψης του Richard Ramirez, ενός από τους πιο διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους στην αμερικανική ιστορία.

    Το καλοκαίρι του 1984, μια σειρά δολοφονιών και σεξουαλικών κακοποιήσεων, έμοιαζαν αρχικά ασύνδετες. Τα θύματα ήταν άντρες, γυναίκες και παιδιά. Οι ηλικίες τους ήταν μεταξύ 6 και 82 ετών. Έμεναν σε διαφορετικές γειτονιές και προέρχονταν από διαφορετικά φυλετικά περιβάλλοντα και κοινωνικοοικονομικά επίπεδα.

    The Hunt For a Serial Killer NETFLIX | news | Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer NETFLIX, news, Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer, Richard Ramirez, ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
    GYMALL

    Με εχθρό τον χρόνο, ο νεαρός ντετέκτιβ Γκιλ Καρίλο από το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες και ο θρυλικός ερευνητής ανθρωποκτονιών Φρανκ Σαλέρνο προσπαθούν να σταματήσουν αυτό το νυχτόβιο τέρας. Καθώς δούλευαν ακούραστα για να λύσουν την υπόθεση, τα ΜΜΕ ακολουθούσαν τα ίχνη τους και επικράτησε πανικός στην Καλιφόρνια.

    O Ramirez συνελήφθη από την αστυνομία στις 31 Αυγούστου του 1985, δικάστηκε για 13 δολοφονίες, 5 απόπειρες δολοφονιών, 11 βιασμούς και 14 διαρρήξεις. Η δίκη κράτησε 3 χρόνια και καταδικάστηκε σε θάνατον τον Νοέμβριο του 1989. Παρέμεινε μελλοθάνατος για περισσότερα από 23 χρόνια και τελικά πέθανε από καρκίνο των λεμφαδένων στις 7 Ιουνίου του 2013 στην κρατική φυλακή San Quentin State Prison της Καλιφόρνια.

    Δείτε το trailer:

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης

    Στο 1ο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο με τίτλο: «Μαθηματικές προ(σ)κλήσεις...

    Παρέμβαση Σιώρου για τους συμβασιούχους στο δημοτικό συμβούλιο

    "Οι συμβασιούχοι του Δήμου Πατρέων, κατάφεραν κάτι πολύ σημαντικό ...

    Τζον Μπον Τζόβι: Παραδέχτηκε ότι δεν υπήρξε πιστός στα 34 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του

    Ο Τζον Μπον Τζόβι ομολόγησε ότι πέρασε μερικές φορές τα όρια...

    ΜΠΙΛΙ ΑΪΛΙΣ: «Θα έπρεπε να έχω διδακτορικό στον αυνανισμό»

    Η Mπίλι Άιλις προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε τόσο...