Ο Όλεγκ Σοκόλοφ που τεχμάχισε την σύντροφό του μπήκε φυλακή

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Ήταν τον Νοέμβριο του 2019 που η Αγία Πετρούπολη πάγωσε στο άκουσμα της είδησης ότι ο διάσημος καθηγητής ιστορίας, ειδικός στους ναπολεόντειους πολέμους, είχε σκοτώσει και διαμελίσει πρώην φοιτήτριά του, ενώ μετά έπεσε στον ποταμό Μόικα απ’ όπου τον ανέσυραν οι αστυνομικοί μεθυσμένο και στην πλάτη του έφερε σακίδιο το οποίο περιείχε δύο γυναικεία χέρια κι ένα πιστόλι συναγερμού. Πρόθεσή του ήταν να απαλλαγεί εντελώς από το πτώμα και μετά να αυτοκτονήσει δημόσια, ντυμένος ως Ναπολέων.

    GYMALL

    Στο δικαστήριο ο ακαδημαϊκός που εμφανίστηκε με μάσκα, δήλωσε ένοχος για τον φόνο της αλλά είπε ότι δεν το είχε προσχεδιάσει και πως η φοιτήτριά του τον οδήγησε στην παραφροσύνη εκτοξεύοντας προσβολές για τα παιδιά του από άλλη σχέση του. Έγινε γνωστό ότι υποψιαζόταν πως η Γιετσένκο τον απατούσε και έγινε βίαιος όταν του είπε πως σχεδίαζε να βγει και να πάει σε πάρτι γενεθλίων. Του είπε ότι έπρεπε να σεβαστεί την ελευθερία της αλλά ο δικαστής είπε πως ο Σοκόλοφ τη ζήλευε παθολογικά λόγω της 40χρονης διαφοράς ηλικίας.

    Ο Όλεγκ Σοκόλοφ που τεχμάχισε την σύντροφό του μπήκε φυλακήΟ Όλεγκ Σοκόλοφ που τεχμάχισε την σύντροφό του μπήκε φυλακήΟ Όλεγκ Σοκόλοφ που τεχμάχισε την σύντροφό του μπήκε φυλακήΟ Όλεγκ Σοκόλοφ που τεχμάχισε την σύντροφό του μπήκε φυλακήΟ Όλεγκ Σοκόλοφ που τεχμάχισε την σύντροφό του μπήκε φυλακήΟ Όλεγκ Σοκόλοφ που τεχμάχισε την σύντροφό του μπήκε φυλακή

    Ο Όλεγκ Σοκόλοφ που τεχμάχισε την σύντροφό του μπήκε φυλακήΟ Όλεγκ Σοκόλοφ που τεχμάχισε την σύντροφό του μπήκε φυλακή

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή Αφής, δείτε βίντεο

    Λίγο μετά τις 11:30 ξεκίνησε η επιβλητική τελετή για την...

    Μισθό έως και 1.200 ευρώ για όσους ενταχθούν στο πρόγραμμα «Προσωπικός Βοηθός για ΑμεΑ»

    Μισθό που αγγίζει ακόμη και τα 1.200 ευρώ μπορούν να...

    Ανδρέας Πισπιρίγκος: «Ήθελα να πάρω εγώ την Ίριδα το μοιραίο βράδυ, αλλά η Ρούλα δεν με άφησε…»

    Ενώπιον των Αρχών, στις 20 Ιουνίου 2022, υποστήριξε ότι...