Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας: Στο φαράγγι των Κενταύρων

    Ημερομηνία:

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου για 5η συνεχή χρονιά το Foloi Trail Run ” το φαράγγι των Κενταύρων “ στο μυθικό φαράγγι του Κενταύρου Φολου και στο μοναδικής ομορφιάς δρυοδασος της Φολόης.Η διοργάνωση περιελάμβανε αγώνες 30 χλμ.,20χλμ.,και 10χλμ. με αφετηρία το γραφικο Κούμανι του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας για ακόμη μια χρονιά έδωσε δυναμικό παρών με 30 μέλη του -δρομεις να συμμετέχουν στους αγώνες κ των τριών διαδρομών της διοργάνωσης.Αναλυτικοτερα:
    Στη διαδρομή των 30χλμ ο καλός φιλος και μέλος του συλλόγου μας ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης , διοργανωτής του Koumaria Trail Series , κατέκτησε τη 2η θέση γενικής ενώ κ ο ΜΕΝΑΓΙΑΣ Ανδρέας τερμάτισε επιτυχώς.
    Στη διαδρομή των 20χλμ.ελαβαν μέρος επιτυχώς οι
    ΤΖΟΒΟΛΟΥ Δανιηλιδα (1η θέση στις γυναίκες),ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία (3η θέση γενικής γυναικών),ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ Κωνσταντίνος (3ος ηλικιακής),ΜΠΟΝΕΛΗΣ Μιχαήλ, ΤΟΓΑΝΤΖΗΣ Θεόδωρος, ΚΟΛΙΑΔΗΣ Γιάννης, ΤΣΙΑΝΙΚΑΣ Πολύδωρος, ΡΑΠΤΗ Κατερίνα (2η ηλικιακής γυναικών), ΣΤΑΜΟΥ Βασιλική (3η ηλικιακής γυναικών), ΠΡΑΠΑ Δήμητρα.
    Στη διαδρομή των 10χλμ έλαβαν μέρος επιτυχώς οι ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Μάρθα (1η γενικής γυναικών), ΑΡΓΙΤΗΣ Ηλίας (1ος ηλικιακής), ΑΛΥΜΑΡΑΣ Κωνσταντίνος, ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ΦΙΛΙΠΠΌΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης, ΔΗΜΗΣΙΑΝΟΣ Γιάννης, ΧΑΡΤΑΣ Βασίλης, ΛΑΖΑΡΗ Βασιλική, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Ανδριάνα, ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΥ Καλλιόπη, ΛΙΖΑ ΣΑΧΟΥΝΤ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ Αντώνης, ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Γεώργιος, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Πελαγία,ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ Δώρα, ΜΟΡΩΝΗΣ Νικόλαος, ΓΡΙΝΤΕΛΑΣ Ανδρέας, ΨΑΧΟΣ Φώτης.
    Το ΔΣ του ΣΔΥΠΑΤΡΩΝ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στα ανωτέρω μέλη του -δρομεις για την συμμετοχή τους κ τις αγωνιστικές τους επιδόσεις και διακρίσεις στο 5ο Foloi Trail Run προβάλλοντας έτσι τον σύλλογο μας και τους εύχεται υγεία και καλή επιτυχία σε μελλοντικούς αγωνιστικούς τους στόχους.
    Ειδική όμως μνεία πρέπει να γίνει σε δύο μέλη του συλλόγου μας κ έναν διασώστη της διοργάνωσης, οι οποίοι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες σε δρομέα του συλλόγου μας που τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση της σε σημείο της διαδρομής των 10χλμ.Προκειται για την ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Πελαγία κ τον ΜΟΡΩΝΗ Νικόλαο,οι οποίοι σταμάτησαν τον αγώνα για να βοηθήσουν τη συναθλητρια τους προβάλλοντας έτσι το” ευ αγωνίζεσθαι” κ την ευγενή άμιλλα,κ τον διασώστη της ΕΜΑΚ κ αρχηγό της ΕΟΣ Πάτρας – EOS Patras ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ Παναγιώτη.
    Τους απονεμουμε τα εύσημα.
    Τέλος, συγχαρητήρια στους διοργανωτές του Foloi Trail Run για την επιτυχημένη διοργάνωση.Ανανεωνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!
    Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας: Στο φαράγγι των Κενταύρων Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας: Στο φαράγγι των Κενταύρων

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πένθος για ακόμα ένα νέο άνθρωπο- “Έφυγε” ο 30χρονος Παναγιώτης

    Θλίψη σκόρπισε στη Ματαράγκα Μακρυνείας του δήμου Αγρινίου η...

    Σοφία Μπους: Οι ευχές στη σύντροφό της για τα γενέθλιά της – Σε αγαπώ με όλη μου την ψυχή, γράφει

    Μία ανάρτηση έκανε η Σοφία Μπους, με αφορμή τα γενέθλια...

    Δήλωση του Θέμη Μπάκα με αφορμή την ανατροπή λεωφορείου που μετέφερε μαθητές στα Καλάβρυτα

    Με αφορμή την παραλίγο τραγωδία από την ανατροπή λεωφορείου...
    Best Shop