72χρονος με άνοια πήρε τη μηχανή του γιου του και οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα στην Εθνική Οδό

    Ημερομηνία:

    Ένα ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε στην Λαμία, στις 27 Οκτωβρίου, όταν ένας 72χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων άνοια και κατάθλιψη, βρέθηκε να οδηγεί αντίθετα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (Α.Θ.Ε.), προκαλώντας σοβαρό κίνδυνο στην κυκλοφορία.

    Ο ηλικιωμένος, που νόμιζε ότι βρισκόταν στο χωριό του, Δομένικο Ελασσόνας, είχε πάρει τη μοτοσικλέτα του γιου του χωρίς να έχει άδεια οδήγησης και κατευθυνόταν προς Λαμία, αντίθετα από την κατεύθυνση της κυκλοφορίας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, magnesianews.gr.

    Ο 72χρονος εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από συνήγορο, ο οποίος προσκόμισε έγγραφα από δημόσια νοσοκομεία, σύμφωνα με τα οποία ο ηλικιωμένος πάσχει από άνοια και κατάθλιψη λόγω του θανάτου του αδερφού του.

    Παρά τις σοβαρές του ψυχικές και σωματικές καταστάσεις, ο κατηγορούμενος απέρριψε το αίτημα για μειωμένο καταλογισμό και ανικανότητα, και το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, την οποία μετέτρεψε σε χρηματική ποινή 10 ευρώ ημερησίως, με δικαίωμα έφεσης.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/