72χρονος πέρασε 9 μήνες στη φυλακή, έπειτα από ψευδή καταγγελία της νύφης του για βιασμό των εγγονιών του – «Δεν πείραξα κανένα παιδί»

    Ημερομηνία:

    Τον εφιάλτη της φυλακής και των δικαστηρίων έζησε για πέντε ολόκληρα χρόνια ένας 72χρονος, ύστερα από τρεις ψευδείς καταγγελίες της νύφης του, ότι ασελγεί σε βάρος των πέντε εγγονιών του, στη Θεσσαλονίκη.

    Σύμφωνα με τη δικογραφία, η πρώτη καταγγελία έγινε το 2019, όταν η νύφη του τον κατήγγειλε πως βίασε τις δύο εγγονές του, των οποίων ο 72χρονος είχε την επίβλεψη. Για αυτήν την καταγγελία, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κιλκίς το 2023, όπου αθωώθηκε ομόφωνα, λόγω αμφιβολιών.

    Ο 72χρονος πέρασε 9 μήνες στη φυλακή, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί ησ υγεία του και να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, σύμφωνα με το makthes.gr.

    Σήμερα (18/10/24) κάθισε ξανά στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης. Τακτικοί και Ένορκοι δικαστές τον έκριναν αθώο συμφωνώντας με την αθωωτική εισαγγελική πρόταση.

    Ωστόσο, το μαρτύριο του 72χρονου δε σταμάτησε ούτε με την δεύτερη αθωωτική απόφαση. Η νύφη του τον κατήγγειλε ξανά, ότι αυτήν την φορά ασέλγησε σε βάρος του πέμπτου εγγονού του.

    Ο 72χρονος μιλώντας στο makthes.gr περιέγραψε το μαρτύριο όλων αυτών των ετών. «Είναι όλα ψέματα. Δεν τα πείραξα καθόλου εγώ τα εγγόνια μου. Ίσα ίσα τα προστάτευα γιατί ήμουν αυστηρός παππούς. Είμαι πολύ χαρούμενος μετά την δεύτερη αθώωσή μου. Όλη την νύχτα δεν κοιμάμαι και παρακαλάω τον Θεό. Εγώ δεν πείραξα κανένα παιδί. Τα μεγάλωσα αυτά τα παιδιά», δήλωσε μεταξύ άλλων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μητσοτάκης σε βουλευτές της ΝΔ: Εκλογές την Άνοιξη του 2027, το θέμα είναι ποιος θα σουβλιστεί

    «Την άνοιξη του 2027 είπα για τις εκλογές, δεν...

    Κώστας Πελετίδης: «Να μιλήσει καθαρά ο πρωθυπουργός για το τρένο…»!

    O Κώστας Πελετίδης, με αποκλειστικές δηλώσεις του στην «Πελοπόννησο»,...

    Χάρτης σεισμικού κινδύνου: Τα «κόκκινα» σημεία στην Ελλάδα και όλη την Ευρώπη

    Πρωτοποριακή πλατφόρμα και ένα ολοκληρωμένος χάρτης σεισμικού κινδύνου, που...

    Δυτική Ελλάδα: Υπήρξε 23 χρόνια δήμαρχος!

    Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή ο Ηλίας Τσίγγανος,...