90χρονος κέρασε όλο το καφενείο, τους κάλεσε στην κηδεία του και αυτοκτόνησε!

    Ημερομηνία:

    Τραγωδία σημειώθηκε στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας στη Φθιώτιδα όπου ένας 90χρονος αυτοκτόνησε σήμερα το μεσημέρι.

    Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στηριζόμενο σε μαρτυρίες συγχωριανών του, το ίδιο πρωί είχε πάει στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους. Φεύγοντας τους ρώτησε αν θα πάνε στην κηδεία του, με τους ανθρώπους εκεί να τον πειράζουν καθώς δεν πίστεψαν ότι μιλούσε σοβαρά.

    Δυστυχώς, ο 90χρονος είχε πάρει την απόφασή του και ειδοποίησε μάλιστα, και κάποιους συγγενείς του καλώντας τους επίσης, στην κηδεία του. Πριν προλάβουν κι εκείνοι να ειδοποιήσουν και να ελέγξουν αν μιλούσε σοβαρά, ο ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του στο Παλαιοχώρι Δωριέων, έστρεψε πάνω του το κυνηγετικό όπλο που είχε και αυτοπυροβολήθηκε.

    Ήταν πολύ καλός και αξιοπρεπής, όπως τον περιγράφουν όσοι τον ήξεραν. Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της υπόθεσης που βύθισαν στο πένθος την τοπική κοινωνία.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ντοματόσουπα με κριθαράκι και φακές: Μια συνταγή από την cucina povera

    Την αξία, τη θρεπτικότητα και τις μεσογειακές ρίζες της cucina povera, έφερε ξανά...

    Στο νοσοκομείο δύο 16χρονες μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ – Χειροπέδες στον υπεύθυνο του μπαρ

    Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με συμπτώματα οξείας μέθης, οδηγήθηκαν τα ξημερώματα...

    Η Πρέσβης της Αυστρίας στην Πάτρα

    Οι πολύ σημαντικές προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της Αχαΐας και...
    Best Shop