91χρονος γίνεται viral με τις δηλώσεις του για τον κοροναϊό

    Ημερομηνία:

    Από την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, η Μεγάλη Βρετανία έγινε η πρώτη χώρα της Δύσης που άρχισε τους εμβολιασμούς ενάντια στον κοροναϊό, με το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech. Προς το παρόν εμβολιάζονται το υγειονομικό προσωπικό και υπερήλικες, ανάμεσα στους οποίους και ο 91χρονος Martin Kenyon, ο οποίος τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου χάρη στην… χαριτωμένη συνέντευξη που έτυχε να δώσειαμέσως μετά τον εμβολιασμό του.

    Ένας ρεπόρτερ του CNN εντόπισε τον Martin έξω από το λονδρέζικο νοσοκομείο Guy’s , λίγη ώρα αφότου εμβολιάστηκε. Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον 91χρονο πώς νιώθει που είναι ένας από τους πρώτους παγκοσμίους που κάνουν τον εμβόλιο, ο Martin Kenyon απάντησε, σχεδόν αποστομωτικά: «Δεν νομίζω ότι νιώθω και πολλά. Μόνο που ελπίζω ότι τώρα δεν θα κολλήσω τον αναθεματισμένο ιό… Θέλω να ζήσω πολύ καιρό, να απολαύσω τις ζωές των εγγονών μου».

    Στη διάρκεια αυτής της μίνι συνέντευξης, που έγινε viral όταν ο ρεπόρτερ Oliver Darcy την κοινοποίησε στο Twitter, ο Kenyon πρόσθεσε πως θα αγκαλιάσει την οικογένειά του τα Χριστούγεννα και κατέληξε: «Πάω σπίτι τώρα να τους τα πω. Κανείς δεν το ξέρει. Είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε», αναφερόμενος στον εμβολιασμό του και γεμάτος χαρά.

     

     

    TAGS

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η γυναίκα που χάρισε 26 δισεκατομμύρια –Δεν ξέχασε ποτέ τα 1.000 δολάρια που την «έσωσαν» κάποτε

    15 Δεκεμβρίου  2020 Η MacKenzie Scott ανακοινώνει ότι δωρίζει ποσό...

    Πορεία του Ρουβίκωνα έξω από την οικία της Νίκης Κεραμέως

    Μέλη του Εργατικού Τομέα του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν πορεία έξω από το σπίτι...

    Τι φέρνουν οι αυξήσεις συντάξεων του 2026

    Μικρές αναπροσαρμογές στις συντάξεις, της τάξεως του 2,4% σε μεικτό επίπεδο,...

    Αγρότες: Θα προσέλθουν σε διάλογο μόνο με εξειδίκευση μέτρων και μπλόκα σε ισχύ – Πότε «κλειδώνουν» οι αποφάσεις

    Ως ένα πρώτο βήμα αναγνώρισης των αιτημάτων τους, εκλήφθηκαν από...