ΠΑΤΡΑ: Η οδός Ανθείας… που είναι “τυφλή” – ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΕΣ

    Ημερομηνία:

    Είναι ο κεντρικότερος δρόμος στη νότια Πάτρα (με φορά ανατολή – δύση) μαζί με την προσφάτως κατασκευασθείσα Ελεύθερίου Βενιζέλου. Ο λόγος για την οδό Ανθείας, στην καρδιά των Ζαρουχλεΐκων, που μάλιστα πριν λίγα χρόνια, επί δημαρχίας Ανδρέα Φούρα, αναμορφώθηκε με την μερική διαπλάτυνση, την κατασκευή πεζοδρομίων, διαβάσεων και πολλά ακόμα.

    Οι εργασίες συνεχίζονται στο πυκνοκατοικημένο αυτό τμήμα της πόλης, νέοι δρόμοι ανοίγονται, άλλοι αναμορφώνονται όπως η Ευβοίας κλπ.

    Ομως υπάρχουν τα προβλήματα, η Ανθείας είναι ακόμα «τυφλή», καθώς στη διασταύρωση με την Ευβοίας, στα φανάρια, ο οδηγός πρέπει να κινηθεί είτε αριστερά είτε δεξιά. Υπάρχει ένα τυφλό κομμάτι, ούτε 200 μέτρα που δεν έχει διανοιγεί και έτσι η Ανθείας δεν συνεχίζει προς την Ακρωτηρίου. Η νοητή της προέκταση είναι η Αυλώνος που οδηγεί από την Ακρωτηρίου στο ΤΕΙ, δηλαδή σε μια ακόμα πυκνοκατοικημένη περιοχή, κι από κει στον κόμβο κούκο.

    Συγκοινωνιακά ίσως είναι το πιο επείγον κομμάτι της Πάτρας που πρέπει να διανοιγεί. Η απόσταση από την Ευβοίας έως την Ακρωτηρίου είναι 283 μέτρα, εκ των οποίων τα τρία είναι «τυφλά», 27μ., 23μ. και 107μ. αντίστοιχα.

     

    ΠΑΤΡΑ: Η οδός Ανθείας... που είναι "τυφλή" - ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΕΣ
    ΠΑΤΡΑ: Η οδός Ανθείας... που είναι "τυφλή" - ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΕΣ
    ΠΑΤΡΑ: Η οδός Ανθείας... που είναι "τυφλή" - ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΕΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνεργασία ΣΒΔΕ με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη για την ηλεκτρονική απογραφή βιομηχανιών

    Τηλεδιάσκεψη με το Διοικητικό Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Δυτικής...

    Αγρίνιο: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η 49χρονη που μαχαίρωσε τον πατέρα της

    Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες είναι η 49χρονη, που συνελήφθη...

    Καλάβρυτα: Το πρόγραμμα της τελετής υποδοχής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Milano Cortina 2026»

    Λαμπρή αναμένεται να είναι η τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας των...