Brooklyn Beckham & Nicola Peltz: Αντάλλαξαν μενταγιόν με τους φρονιμίτες τους

    Ημερομηνία:

    Ο έρωτας της Nicola Peltz και του Brooklyn Beckham δεν κρύβεται, με τους δυο τους να ανεβάζουν πολύ συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους ως ζευγάρι στα social media. Ο γάμος τους αναμένεται να γίνει μέσα στο 2022, αφού πήρε αναβολή λόγω covid, αλλά μέχρι τότε οι δύο τους φαίνεται πως έχουν βάλει σκοπό να δείξουν σε όλο τον κόσμο πως έχουν βρει “τον ένα” στα μάτια του άλλου.

    Εδώ βέβαια είναι το σημείο που αρχίζει ο έρωτάς τους να γίνεται κάπως.. περίεργος. Βλέπεις, ο Brooklyn έχει ήδη κάνει πέντε τατουάζ αφιερωμένα στην Nicola, με ένα από αυτά να είναι τα μάτια και τα φρύδια της στο σβέρκο του και ένα άλλο να αποτυπώνει ένα ερωτικό γράμμα της.

     

    Εκεί που νομίζαμε λοιπόν πως τα είχαμε δει όλα, ήρθε το ζευγάρι να μας διαψεύσει. Αυτή τη φορά η Nicola ανέλαβε δράση και αποφάσισε να δημιουργήσει δύο μενταγιόν που περικλείουν με χρυσό τους φρονιμίτες του ζευγαριού.

    Brooklyn Beckham & Nicola Peltz: Αντάλλαξαν μενταγιόν με τους φρονιμίτες τους

    Εμείς πάντως πιστεύουμε πως δύο μενταγιόν με τα αρχικά του άλλου σκαλισμένα ίσως ήταν αρκετά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι έξι προκλήσεις που αντιμετωπίζει το νέο κόμμα του Μασκ – Από τα θεσμικά εμπόδια μέχρι… τον χαρακτήρα του

    Αίσθηση έχει προκαλέσει σε διεθνές επίπεδο η ανακοίνωση που...

    Θανατηφόρα TikTok challenges: Blackout, Benadryl, «Chroming» – Παιδιά που πεθαίνουν πίσω από τις οθόνες

    Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μια παιδική περιέργεια ή η...

    Κόρες κλώνοι εντυπωσιακών γυναικών της showbiz! Το μήλο κάτω από τη… μαμά θα πέσει!

    Το πρόσφατο παράδειγμα της νεαρής Ονορ Μαρί Γουόρεν, που...