ΠΑΤΡΑ: Επεσε η μπάρα του τρένου και οι πολίτες…. “απάντησαν” με κάδο απορριμμάτων – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Πρόβλημα με την μπάρα του τρένου στην οδό Ιεροθέου της Πάτρας έχει προκύψει όπως φαίνεται τις τελευταίες ημέρες. Όπως αναφέρει με σχετική του ανάρτηση στην σελίδα «Πάτρα αυτά που δεν λέγονται…», ο συμπολίτης Χρήστος Τσαπικούνης, οι μπάρες τους τρένου είναι πεσμένες άνευ λόγου και αιτίας.

    Οι οδηγοί των αυτοκινήτων που δεν το ξέρουν βρίσκονται προ δυσάρεστης έκπληξης και αναγκάζονται να αναζητήσουν τρόπους για να ξεφύγουν από το αδιέξοδο. Κάνουν όπισθεν και αναζητούν άλλους δρόμους διεξόδου.

    Όπως λέει ο συμπολίτης, περίοικοι αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν έναν κάδο στον δρόμο προκειμένου με αυτόν τον τρόπο, προφανώς να προειδοποιούν τους οδηγούν να μην μπλέξουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυβερνητικές πηγές για ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιστροφή χρημάτων και ποινικές διώξεις για όσους παρανόμησαν

    Από τους ΑΦΜ που έχουν εισπράξει τα μεγαλύτερα ποσά...

    Σε ποιον Πατρινό δημοσιογράφο δίνει συνέντευξη την Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%bf-%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83/