Εκτάκτως αύριο σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη τρεις υπουργοί

    Ημερομηνία:

    Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μεταβαίνουν εκτάκτως αύριο τρεις υπουργοί, στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και στην Κοζάνη.

    Πρόκειται για τις τρεις περιοχές που βρίσκονται σε «βαθύ κόκκινο» και σύμφωνα με την εισήγηση των επιδημιολόγων, δεν θα ανοίξει τη Δευτέρα το λιανεμπόριο όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα.

    Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου, στην Πάτρα θα μεταβεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, στη Θεσσαλονίκη και δύο υπουργοί σε Πάτρα και Κοζάνη.

    Το κλιμάκιο αποτελείται από υπουργούς υψηλού επιπέδου και εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη ένδειξη της σημασίας που αποδίδει το Μεγαρο Μαξίμου στον μετριασμό των αντιδράσεων που υπάρχουν στις τρεις αυτές περιοχές για την χθεσινή απόφαση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η αποστολή των υπουργών είναι να συναντηθούν με δημάρχους, περιφερειάρχες, και εκπροσώπους των εμπόρων και των επιμελητηρίων, προκειμένου να συζητήσουν τι έχει πάει στραβά με την τήρηση των μέτρων και κυρίως πώς θα διορθωθεί η κατάσταση ώστε να ανοίξει άμεσα και εκεί η εμπορική ζωή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ξύδι και χαρτί υγείας: Η έξυπνη λύση για καθαριότητα και υγιεινή στο σπίτι σας

    Aνακαλύψτε την εκπληκτική χρήση του ξιδιού σε συνδυασμό με...

    Σε ρυθμούς… Χριστουγέννων τα ζαχαροπλαστεία – Αυξημένη ζήτηση για μελομακάρονα και κουραμπιέδες

    Άρχισαν οι καταναλωτές να προμηθεύονται μελομακάρονα και κουραμπιέδες, νωρίτερα από κάθε...

    Αντζελίνα Τζολί: Επιδεικνύει τα τεράστια τατουάζ στην πλάτη της στην πρεμιέρα της ταινίας «Couture» στη Ρώμη

    Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε την πλάτη της με ένα εκπληκτικό μαύρο...