Εκτάκτως αύριο σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη τρεις υπουργοί

    Ημερομηνία:

    Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μεταβαίνουν εκτάκτως αύριο τρεις υπουργοί, στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και στην Κοζάνη.

    Πρόκειται για τις τρεις περιοχές που βρίσκονται σε «βαθύ κόκκινο» και σύμφωνα με την εισήγηση των επιδημιολόγων, δεν θα ανοίξει τη Δευτέρα το λιανεμπόριο όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα.

    Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου, στην Πάτρα θα μεταβεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, στη Θεσσαλονίκη και δύο υπουργοί σε Πάτρα και Κοζάνη.

    Το κλιμάκιο αποτελείται από υπουργούς υψηλού επιπέδου και εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη ένδειξη της σημασίας που αποδίδει το Μεγαρο Μαξίμου στον μετριασμό των αντιδράσεων που υπάρχουν στις τρεις αυτές περιοχές για την χθεσινή απόφαση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η αποστολή των υπουργών είναι να συναντηθούν με δημάρχους, περιφερειάρχες, και εκπροσώπους των εμπόρων και των επιμελητηρίων, προκειμένου να συζητήσουν τι έχει πάει στραβά με την τήρηση των μέτρων και κυρίως πώς θα διορθωθεί η κατάσταση ώστε να ανοίξει άμεσα και εκεί η εμπορική ζωή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σωματείο Εργαζομένων στο Καζίνο Ρίου-Συνέλευση με απολογισμό και εκλογές στις 10/9

    Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί μεθαύριο (27/8) στις 21:00,...

    Πολλές αλλαγές στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας

    Σε τροχιά πολλών αλλαγών βρίσκεται το ιστορικό κέντρο της...

    ΠΑΤΡΑ – ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε.:«Μπαλάκι οι ευθύνες»

    Λακωνική ήταν η απάντηση της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. σχετικά...

    Ferrari F80: Το νέο επετειακό μοντέλο είναι ένα κινούμενο θαύμα

    Ferrari F80 Hybrid. Εθισμός στην ταχύτητα. Μηδαμινή αυτοσυγκράτηση στην...