ΠΑΤΡΑ: Ανοίγουν από αύριο τα Δικαστήρια

    Ημερομηνία:

    Εκδόθηκε κοινή υπουργική απόφαση με την οποία, μεταξύ των άλλων, καθορίζεται ο τρόπος λειτουργίας των Ποινικών και Πολιτικών δικαστηρίων, των Εισαγγελιών, των Στρατιωτικών Δικαστηρίων, των Υποθηκοφυλακείων και των Κτηματολογικών Γραφείων από την ερχόμενη, Τρίτη, 6 Απριλίου 2021.

    Συγκεκριμένα, στο χώρο των δικαστηρίων της Ποινικής και Πολιτικής Δικαιοσύνης που είναι στο «επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου», σύμφωνα με νέα κ.υ.α. θα διενεργούνται οι δίκες ενδίκων μέσων ενώπιον των Εφετείων, οι οποίες έχουν εκδικασθεί στον πρώτο βαθμό κατ’ αντιμωλία των διαδίκων και παύει η αναστολή των προθεσμιών για τη διενέργεια διαδικαστικών πράξεων και άλλων ενεργειών καθώς και της παραγραφής των συναφών αξιώσεων.
    Αναφορικά με τα Κτηματολογικά Γραφεία θα επιτρέπονται όλες οι συναλλαγές, ενώ κατόπιν ραντεβού θα γίνεται μόνο ο έλεγχος των αρχείων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγγελική Νικολούλη: Επιστρέφει με νέο βιβλίο και όλοι αναρωτιούνται για ποια υπόθεση πρόκειται

    Η επίσημη σελίδα της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” μόλις...

    Μανώλης Κεφαλογιάννης:«Η Λιβύη παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα, όχι της Ελλάδας αλλά της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

    Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης ως πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής...

    Θέρμο: Το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

    Ο Μέγας Ισαπόστολος και Ιερομάρτυς Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Aυτό είναι το παλικάρι που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του

    Νεκρός μέσα στο σπίτι του, εντοπίστηκε ένας 30χρονος που...