Χρ. Καραπίτσος: «Θα μπορούσε το σκορ να είναι και μεγαλύτερο»

Ημερομηνία:

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά και από απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Χρήστος Καραπίτσος μετά τη νίκη της Παναχαϊκής επί της Δόξας Δράμας.

Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» έδωσε το σύνθημα ενόψει της δύσκολης συνέχειας, επαναλαμβάνοντας τον στόχο των πλέι οφ.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του μετά το φινάλε του παιχνιδιού:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί επιστρέψαμε στις νίκες. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή, αν εξαιρέσουμε ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσε το σκορ να είναι και μεγαλύτερο. Στόχος είναι οι τρεις βαθμοί σε κάθε παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά και προχωράμε. Ευελπιστώ ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Θα προλάβετε τα πλέι οφ;

«Αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι ευχάριστο που έχουμε επιστροφές. Δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να συμβεί. Για μένα είναι ευχάριστο».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Η παρέμβαση των πολυτέκνων για τις οικογένειες με παιδί με αναπηρία

Με τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις των πολύτεκνων οικογενειών...

Οδοντωτός: Ετοιμάζουν προσφυγή κατά της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που μπλόκαρε την επαναλειτουργία

Προσφυγή κατά της απόφασης του επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου,...

Σοβάδες έπεσαν πάνω σε μαθητές την ώρα του μαθήματος σε Λύκειο της Λαμίας, τέσσερα παιδιά στο νοσοκομείο

Μεγάλο κομμάτι σοβά αποκολλήθηκε από την οροφή σχολικής αίθουσας...