Επίθεση-σοκ στη μέση του δρόμου: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του επειδή τον εγκατέλειψε (vid)

    Ημερομηνία:

    Σοκ προκαλεί βίντεο από κλειστό κύκλωμα που δείχνει έναν άνδρα να επιτίθεται και να μαχαιρώνει επανειλημμένως την γυναίκα του στη μέση του δρόμου. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 2 Απριλίου σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης.

    Η Aleyna Tulay Tas, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, επρόκειτο να χωρίσει τον σύζυγό της Okan Tas, καθώς ο άντρας ήταν βίαιος και την κακοποιούσε σωματικά. Αυτός ήταν και ο λόγος που από τον Φεβρουάριο είχε φύγει από το σπίτι τους και πλέον έμενε με την μητέρα της.

    Ο σύζυγός της, Okan Tas, προσπάθησε λοιπόν να την προσεγγίσει προκειμένου να την πείσει να τον δεχτεί πίσω. Όταν όμως δεν καταφέρνει να την πείσει, τη μαχαιρώνει επανειλημμένως.

    Βίντεο από κλειστό κύκλωμα δείχνει τον Okan να σέρνει την Tas στο πεζοδρόμιο, όσο η γυναίκα προσπαθεί να ξεφύγει. Τότε εκείνος βγάζει το μαχαίρι και τη μαχαιρώνει.

    Δείτε το βίντεο:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...