Ο τ. Νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος. εμφανώς θυμωμένος – και δίκαια- έγραψε:

Για την ασεβεια που διεπραχθη στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, οπου για πρώτη φορά οι υπεύθυνοι συνειδητά δεν άφησαν να παρελάσει το Λύκειο Καλαβρύτων με το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας μπροστά, τοποθετήθηκα στό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων.
Συμπληρωματικά έχω να προσθέσω οτι κανένα Προεδρικό Διάταγμα δεν μπορεί να ξαναγράψει την Ιστορία.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: Σεβασμός ανιστόρητοι
Κανένας ιστορικός συγγραφέας δεν μπορεί να βγάλει τη χολή του παίζοντας με καταγεγραμμένα ιστορικά γεγονότα και αποτυπώνοντας στο χαρτί ότι του κατέβει.
Οι εκδηλώσεις γιά την επέτειο τών διακοσίων χρόνων από τον Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα τών Αγωνιστών του 1821, δεν γινονται για να αντιδικήσουν οι περιοχές που πρωταγωνίσθησαν τοτε.
Εχουν αλλο νόημα, πρέπει να περάσουν άλλα μηνύματα στη νέα γενιά και βεβαια να εκπέμψουν λαμψη που θα φθάσει μέχρι την πόρτα του Σουλτάνου Ερντογάν και όλων εκεινων πού ορέγονται έχοντας επεκτατικές βλεψεις προς το Αιγαιο την Κυπρο, παιζουν με χωρικα υδατα, υφαλοκρηπιδα, ΑΟΖ και ότι σχετικό.
Μια νεα εσωστρεφεια δεν βοηθα τους Εθνικούς μας στοχους.
Και ολ αυτα τα λέω ως Καλαβρυτινοπουλο, που το σπιτι του ειναι Αγιου Αλεξιου (Πολιουχου της πολης των Καλαβρυτων) και 13ης Δεκεμβριου γωνια. (Ο δρομος που οδηγει στη Ραχη του Καπη, οπου εκτελεσθηκαν απο τους Ναζι οι Καλαβρυτινοι).
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: Σεβασμός ανιστόρητοι
Και λιγα μετρα παραπανω απο το Δημοτικο Σχολειο οπου έκλεισαν τα Γυναικοπαιδα για να τα καψουν.
Κανεις δεν μπορει να μου πει οτι οι φωτογραφιες που παραθετω ηταν βασισμενες σε ενα μυθο. Και οταν λεω κανεις εννοω κανεις.
Εκει παρελασαμε πολλες φορες, εκει στο Πανελληνιο Ηρωο καταθεσαμε στεφανι, εκει παιξαμε την Αναπαρασταση των γεγονοτων που μας οδηγησαν στη Λευτερια, εκει με βροχες και χιονια τρωγαμε μετα τις
εκδηλωσεις τον μπακαλιαρο και τη σκορδαλια που μας εδιναν οι καλογεροι. Εκει ακουγαμε τα νταουλια και τις πιπιζες απο την κομπανια της Βυσωκας.
Για ολα τουτα σεβασμος ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ!!!!!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: Σεβασμός ανιστόρητοιΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: Σεβασμός ανιστόρητοιΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: Σεβασμός ανιστόρητοιΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: Σεβασμός ανιστόρητοι