Εταιρεία έφτιαξε μπύρα για σκύλους και ζητά… δοκιμαστή με μισθό 20.000 δολάρια

    Ημερομηνία:

    Η Busch Beer αναζητά έναν σκύλο που θα εργαστεί ως «Chief Tasting Officer», κοινώς δοκιμαστής, για τη νέα μπίρα Dog Brew που κυκλοφόρησε πέρυσι.

    Η θέση συνοδεύεται από μισθό 20.000 δολαρίων, κτηνιατρική περίθαλψη και δωρεάν προμήθειες της Dog Brew.

    Στο διαφημιστικό βίντεο, ένας «άνθρωπος της Busch» φαίνεται να παίρνει συνέντευξη για την συγκεκριμένη θέση με τον υποψήφιο σκύλο να αποκαλύπτεται στο τέλος:

    Εκτός από το να δοκιμάζει τις καινούργιες γεύσεις, ο σκύλος που θα επιλεγεί, θα γίνει επίσης ambassador του προϊόντος. Οι ιδιοκτήτες που θέλουν να δηλώσουν τους σκύλους τους μπορούν να δημοσιεύσουν στα social media μια φωτογραφία από το κατοικίδιό τους με το hashtag #BuschCTOcontest.

    «Προκειμένου να πάρει τη δουλειά, ο σκύλος σας χρειάζεται να έχει εκλεπτυσμένο ουρανίσκο, μοναδική όσφρηση και να είναι “πολύ καλό” αγόρι ή κορίτσι», αναφέρει η εταιρία.

    Η Busch κυκλοφόρησε την μπίρα για σκύλους τον περασμένο Αύγουστο και το προϊόν έγινε sold out από την πρώτη μέρα.

    «Μετά από μια δύσκολη μέρα, δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με μια Busch με ένα φίλο, οπότε με τόσους ιδιοκτήτες κατοικιδίων, θέλαμε να δημιουργήσουμε μια μπίρα που θα δώσει στους φανς μας την ευκαιρία να απολαύσουν μια Busch με τον καλύτερο φίλο τους», διαφήμιζε τότε η εταιρία.

    Η εταιρία δώρισε ένα δολάριο για κάθε τετράδα που πουλήθηκε, συνολικά περίπου 50.000 δολάρια, στην Best Friends Animal Society, ενώ παλαιότερα είχε δωρίσει 25.000 δολάρια στην Midwest Animal Rescue & Services και πρόσφερε προμήθειες τριών μηνών σε όσους φιλοξενούσαν ή υιοθετούσαν έναν σκύλο στην αρχή της πανδημίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν θα κατασπαράξω την Γλυκερία, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε»

    «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου με τον Λάκη...

    Επανέρχονται οι πτήσεις της AEGEAN από και πρός Βηρυτό, Ερμπίλ, Αμμάν

    Από τις 10 Ιουλίου και μετά, η AEGEAN επαναφέρει...

    Θρίλερ στην Ερυθρά Θάλασσα: Αγνοείται Έλληνας ένοπλος φρουρός μαζί με 15 άτομα του Eternity C

    Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση με το ελληνόκτητο πλοίο...

    Ο Νετανιάχου έκανε δώρο στον Τραμπ μια «μινιατούρα» ενός stealth βομβαρδιστικού B-2 από θραύσματα ιρανικού πυραύλου

    Δεν έχουν τέλος τα δώρα που κάνει ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου στον...