Οι Γερμανοί ξεκινούν κρουαζιέρες στο Κατάκολο

    Ημερομηνία:

    Τα σχέδιά τους για την επαναλειτουργία της μεσογειακής κρουαζιέρας στην Ελλάδα από τα μέσα Μαΐου ανακοίνωσαν οι γερμανικές εταιρίες κρουαζιέρας TUI και Aida.

     Η TUI Cruises θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά, και  στις 13 Μαΐου από την Κρήτη, με σταθμούς είτε στη Ρόδο, τον Πειραιά και τα Χανιά, είτε στην Κέρκυρα, το Κατάκολο και τον Πειραιά, ενώ υπάρχουν έξι ανοιχτές ημερομηνίες για τις οποίες μπορούν να γίνουν ήδη κρατήσεις.

    Η Aida Cruises θα αρχίσει να δέχεται κρατήσεις από τις 20 Απριλίου και από τις 23 Μαΐου θα πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες από την Κέρκυρα, με προορισμούς την Κρήτη, τη Ρόδο, το Κατάκολο και τον Πειραιά. Έως τις 22 Οκτωβρίου θα δοθούν συνολικά 22 ημερομηνίες.

    Μέχρι στιγμής, οι δύο γερμανικές εταιρίες κρουαζιέρας ζητούν αρνητικό αποτέλεσμα σε μοριακό τεστ για κορονοϊό πριν από την επιβίβαση στα κρουαζιερόπλοια, ενώ θα διενεργούν και τακτικά τεστ κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιδόματα ΟΠΕΚΑ και ΔΥΠΑ: Τι πρέπει να κάνουν όσοι δικαιούχοι δεν λάβουν χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό

    Τη δυνατότητα να διεκδικήσουν πίσω τα επιδόματα της ΔΥΠΑ ή και...

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ! Τι έγινε όταν τραυματίστηκε ο Μουγκοπέτρος

    Σχηματισμός δικογραφίας για πρόκληση σωματικών βλαβών έπειτα από χρήση...

    Κάτω Αχαΐα: Οι αστυνομικοί πήγαν για σύσταση και δέχθηκαν άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων – Επεισοδιακές συλλήψεις

    Σύλληψη δύο ατόμων για διατάραξη κοινής ησυχίας, εξύβριση, απείθεια,...

    Eurovision 2025: Η ώρα μηδέν πλησιάζει για την ΕΡΤ και την Klavdia

    Η ώρα μηδέν πλησιάζει για την ΕΡΤ και την...