Γιώργος Κοψιδάς: «Ήμουν με μία γυναίκα έγχρωμη, δούλευε νύχτα και κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου»

    Ημερομηνία:

    Ο Γιώργος Κοψιδάς περίπου ένα μηνά από την αποχώρησή του από το Survivor μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για τον έρωτα και πώς το αντιμετώπισαν οι γονείς του.

    «Έχω ερωτευτεί, τέλος, μια γυναίκα που μου είχε πει από την αρχή ότι ήταν τριών μηνών έγκυος και θα κρατούσε μόνη της το παιδί. Δεν με ένοιαξε καθόλου, αντίθετα το αποδέχτηκα με χαρά. Σε δέκα ημέρες μείναμε μαζί και περάσαμε παρέα όλη την εγκυμοσύνη και τη γέννα της. Αν μου ζητούσε να αναγνωρίσω το παιδί, θα το έκανα επειδή ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί της» είπε στο περιοδικό Hello! και αποκάλυψε πώς το αντιμετώπισαν οι γονεις του.

    «Ήμουν ερωτευμένος με μία γυναίκα, η οποία ήταν ξένη, έγχρωμη, δούλευε νύχτα, κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου και εγώ ήθελα να είμαι μαζί της.

    Οι γονείς μου με εντυπωσίασαν, η συμπεριφορά τους ήταν συγκλονιστική. Μου είπαν πως αν εγώ είμαι καλά, εκείνοι δεν έχουν πρόβλημα, Μάλιστα, όταν τη γνώρισαν, την αγάπησαν και ήταν δίπλα της αφού γεννήθηκε το παιδί. Θυμάμαι, ήμασταν τσακωμένοι και η μητέρα μου, μου είπε: «Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, εγώ θέλω να βλέπω το μωρό». Είχε δεθεί με το παιδί σαν να ήταν δικό μου. Μου έχουν δώσει απίστευτη αγάπη και στήριξη οι γονείς μου. Τους ευγνωμονώ και τους λατρεύω».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 21/7/2025

    12:35 ΕΡΤ1 Ελλάδα – ΗΠΑ Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου 20:00...

    Δεν είναι προαστιακός είναι… “Γολγοθιακός”! Δείτε τι τραβάνε οι επιβάτες στα Μποζαϊτικα! Μέχρι μέσα Οκτώβρη τα έργα

    Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του προαστιακού αφού από...

    Το ChatGPT μπορεί πλέον να «σκέφτεται» και να «δρα» για τον χρήστη

    Η OpenAI ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία για το ChatGPT που επιτρέπει...

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Σταματούν από σήμερα τα δρομολόγια Μποζαϊτικα – Ρίο για να φτιάξουν την γέφυρα στον Καστελόκαμπο

    Πριν λίγες εβδομάδες η «Πολιτεία» αναδείκνυε με ένα φωτορεπορτάζ...