Αλλάζει τακτική γνωστό κοσμηματοπωλείο της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    H Pandora ένας από τους μεγαλύτερους κοσμηματοπώλες στον κόσμο γνωστή για τα ασημένια βραχιόλια της θα σταματήσει να τα διακοσμεί με αληθινά διαμάντια και αντί γι’ αυτά θα χρησιμοποιεί διαμάντια φτιαγμένα στα εργαστήρια.

    «Τα διαμάντια δεν είναι μόνο παντοτινά αλλά για όλους», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας από την Δανία και έτσι πλέον λανσάρει τα «χειροποίητα» διαμάντια της.

    Η Pandora, κατασκεύασε 85 εκατομμύρια κοσμήματα πέρυσι και πούλησε 50.000 διαμάντια και πλέον στρέφεται σε πιο οικονομικές λύσεις για όλους.

    Οι λόγοι δεν είναι μόνο οικονομικοί αλλά και ιδεολογικοί αφού οι σύγχρονοι λάτρεις των κοσμημάτων δεν θέλουν αυτά που φορούν να είναι βαμμένα με αίμα και έτσι στρέφεται στα συνθετικά διαμάντια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιτυχία BYD στη Βρετανία: Οι πωλήσεις στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αυξήθηκαν κατά 880%

    Εντυπωσιακή άνοδο παρουσίασε η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία BYD στη βρετανική αγορά, καταγράφοντας αύξηση 880% στις...

    Αυτοκίνητο: Μάθετε αν είστε στη μαύρη λίστα των διασταυρώσεων

    Το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών σε συνεργασία με...

    Προϋπολογισμός: «Kάβα» 620 εκατ. ευρώ για επιπλέον κρατικές δαπάνες το 2027

    Πριν καν ψηφιστεί ο νέος Κρατικός Προϋπολογισμός με όλες τις μόνιμες παροχές...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 19/10/2025

    12:10 COSMOTE SPORT 8 HD WRC 2025 Κεντρική Ευρώπη,...