ΠΑΤΡΑ: Παρούσα η δημοτική αρχή στην πορεία συμπαράστασης στον λαό της Παλαιστίνης

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και μέλη της Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στην κινητοποίηση, που πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

    Η Δημοτική Αρχή στέκεται στο πλευρό των εργαζόμενων που  διαδήλωσαν με σύνθημα «Κάτω τα χέρια από το 8ωρο» και κάλεσαν όλους σε θέση μάχης «για να μείνει στα χαρτιά το νομοσχέδιο, με το  οποίο θα επιβληθεί η 10ωρη και 12ωρη εργασία και μάλιστα χωρίς επιπλέον αμοιβή ως υπερωρία.

    Το παραπέρα ξήλωμα της κυριακάτικης αργίας με τη διεύρυνση των κλάδων που θα μπορούν να δουλεύουν τις Κυριακές. Η νομική θωράκιση και εδραίωση της τηλεργασίας.

    Η καθιέρωση της ψηφιακής κάρτας εργασίας που, μεταξύ άλλων, θα επιτρέπει στον εργοδότη να μεγιστοποιεί την εκμετάλλευση σε κάθε δευτερόλεπτο του χρόνου εργασίας».

    Οι εργαζόμενοι υπογραμμίζουν ότι «Τα βάρβαρα αυτά μέτρα συνοδεύονται από το παραπέρα χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία και γενικότερα της συνδικαλιστικής δράσης».

    ΠΑΤΡΑ: Παρούσα η δημοτική αρχή στην πορεία συμπαράστασης στον λαό της Παλαιστίνης

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έκρηξη στη Βιολάντα: Οι επόμενες κινήσεις της δικαιοσύνης μετά το πόρισμα του ΕΜΠ για τον σωλήνα προπανίου

    Τις επόμενες ημέρες οι ανακριτικές αρχές των Τρικάλων θα...

    Πάτρα: Αναπηρικό αμαξίδιο στην Κλινική Αποκατάστασης, με δωρεά ΦΩΤΟ

    Κατόπιν κοινού αιτήματος του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία «Ήφαιστος» και...

    Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Αγγελου Φραντζή

    Θλίψη για την απώλεια του Αγγελου Φραντζή που έφυγε...