Μαρία Σάκκαρη-Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα χρυσά παιδιά του ελληνικού τένις στους 4 του Roland Garros

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Η ελληνική αντισφαίριση γιορτάζει! Τα χρυσά Ελληνόπουλα του τένις έχουν καταφέρει να καθηλώσουν ολόκληρο το έθνος μπροστά από την τηλεόραση για να παρακολουθήσει τα μοναδικά τους κατορθώματα στις χωμάτινες επιφάνεις του Roland Garros.

    Ακόμη κι αν η διάκριση στο τένις λόγω της φύσης του αθλήματος είναι ατομική, εντούτοις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη έχουν καταφέρει να υψώσουν στις πλάτες τους την ελληνική σημαία στα πέρατα του κόσμου.

    Δύο έλληνες στα ημιτελικά του Roland Garros

    Η παρουσία δύο Ελλήνων στην ελίτ του παγκόσμιου τένις συνιστά ένα πραγματικά ιστορικό και συνάμα παράδοξο γεγονός που έκανε ακόμη και την ίδια την Σάκκαρη στις δηλώσεις της να σημειώνει πως αδυνατεί να το συνειδητοποιήσει.

    GYMALL

    Κι αν το Ευρωμπάσκετ του 1987 και Euro του 2004 γαλούχησαν, ενέπνευσαν και οδήγησαν ολόκληρες γενιές στα μπασκετικά παρκέ και τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, οι δύο κορυφαίοι τενίστες φιλοδοξούν να μυήσουν το ελληνικό κοινό στον μαγικό (και δυσπρόσιτο μέχρι σήμερα) κόσμο της αντισφαίρισης.

    tsitsipas_roland_art
    sakkari35

    Οι θριαμβευτικές προκρίσεις στους 4!

    Το βράδυ της Τρίτης (8/6) Ο Έλληνας πρωταθλητής προσπέρασε και το εμπόδιο του Ντανίλ Μεντβέντεφ του οποίου επικράτησε με 3-0 (6-3, 7-6, 7-5) και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Roland Garros που θα γίνει αύριο Πέμπτη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Με αυτή τη νίκη ο Στέφανος πάει στον τέταρτο ημιτελικό σε Γκραντ Σλαμ στην καριέρα του και δεύτερο στο Γαλλικό Όπεν.

    Αντίπαλός του θα είναι ο Γερμανός Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με τη μάχη να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής (11/6).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο “παρκέ” μας καλεί η “Πάτρα Ενωμένη”!

    Eορταστικό παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης (21:00) στο κλειστό γυμναστήριο...

    Πάτρα: Δείτε το πρόγραμμα της Περιφοράς των Επιταφίων στα Κοιμητήρια

    Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας...

    Η “Διπλή Ταρίφα” συνεχίζεται στο Επίκεντρο +

    Η μεγάλη επιτυχία της παράστασης "Διπλή Ταρίφα" του Ray...

    Γάζωσαν με καλάσνικοφ αυτοκίνητο στο Καστέλλι Ηρακλείου – Ένας σοβαρά τραυματίας

    Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Τσιφούτ...