Χώροι δροσιάς από το Δήμο Πάτρας για τους άστεγους

    Ημερομηνία:

    Προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση αστέγων συμπολιτών μας σε κίνδυνο λόγω του επερχόμενου καύσωνα από τον Δήμο Πατρέων και τον Κοινωνικό Οργανισμό ανακοινώνεται η  λειτουργία κλιματιζόμενου χώρου για την παραμονή των Αστέγων κατά την διάρκεια της ημέρας, από 10:00 έως 20:00. 

    Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να διαμείνουν και κατά την διάρκεια της νύχτας.

    Ο χώρος, που βρίσκεται στο κτίριο των Δομών Αστέγων – Μπουκαούρη 100 και Γούναρη (πίσω από το Σούπερ Μάρκετ), θα λειτουργήσει από σήμερα Τετάρτη 23/6/2021  έως και την Δευτέρα 28/6/2021.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραμείνουν στον χώρο κατά τις παραπάνω ώρες και ημέρες έχοντας μαζί τους τουλάχιστον ένα  έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα διαμονής κλπ).

    Όλοι οι φιλοξενούμενοι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης της διασποράς του covid -19 όπως αυτά προβλέπονται από την δομή σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥΥ.

    Η διαμονή στον χώρο παρέχει και τις δυνατότητες για μπάνιο και σίτιση.

    Για  περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα κατά τις ώρες  8:00 – 20:00:   2610 342995, 2614 400309.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 16 και τη Δευτέρα 17-11-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΑΘΑΝ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ 84 ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...

    Χρόνης Εξαρχάκος: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ

    Γεννήθηκε στη Σύρο και σπούδασε στη δραματική σχολή του...

    Δείκτης βιωσιμότητας: Τα δέκα καλύτερα και δέκα χειρότερα μέρη για να ζεις

    Με κριτήριο την κουλτούρα, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την εκπαίδευση,...