Δικαιώθηκε στο Εφετείο η Ζωή Κωνσταντοπούλου

    Ημερομηνία:

    Με ανάρτησή της στο Facebook έκανε γνωστή τη δικαίωση της από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε μήνυση που κατέθεσε κατά τριών πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Οι τρεις πρώην βουλευτές Παναγώτης Ρήγας, Μιχάλης Κασσής και Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος ανακάλεσαν και ζήτησαν εγγράφως συγγνώμη στην κα Κωνσταντοπούλου για τα όσα ισχυρίστηκαν το 2014 σχετικά με παράνομη είσπραξη επιδόματος από την πλευρά της.

    “Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος του παρελθόντος. Το δίδαγμα για εκείνους που επιστρατεύουν τη συκοφαντία ως μέθοδο bullying και εξουδετέρωσης του πολιτικού αντιπάλου ελπίζω ότι θα λειτουργήσει παιδαγωγικά για πολλούς”, αναφέρει μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγρίνιο: Νέα επίθεση λύκου στο Λαμπίρι – Κατασπάραξε σκύλο έξω από ξενοδοχείο

    Ακόμη ένα περιστατικό επίθεσης από λύκο καταγράφηκε στο Λαμπίρι Αγρινίου, πάνω από γνωστό ξενοδοχείο,...

    Γάζα: Ισραηλινοί «εκτέλεσαν» 17 αμάχους που πήγαιναν να πάρουν προμήθειες

    Οι συνομιλίες για την επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα φαίνεται...

    Ελεγχοι για μαύρο χρήμα στα social media

    Ενα post που ξεφεύγει, μια δήλωση με «χοντρά» νούμερα...