Ιωάννα Τούνη: «Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια»

    Ημερομηνία:

    Η Ιωάννα Τούνη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Nitro του Πέτρου Κωστόπουλου, που κυκλοφορεί μετά από δέκα χρόνια, ως τριμηνιαίο “coffee table magazine”. 

    Η ξανθιά επιχειρηματίας και influencer έδωσε συνέντευξη στον ίδιον τον εκδότη και έκανε πιπεράτες αποκαλύψεις για τη σεξουαλική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της, ο οποίος πέθανε πριν από ένα χρόνο.

    “Στην αρχή ήξερα ότι οι γονείς μου παντρεύτηκαν και χώρισαν. Μετά επειδή δεν έβλεπα φωτογραφίες από τον γάμο τους μου είπε η μαμά μου ότι κάηκε το φιλμ. Όταν πήγα στην Ρόδο να γνωρίσω τον μπαμπά μου έμαθα ότι δεν έχουν παντρευτεί. Μια μέρα από τις διακοπές εκείνες άκουσα τη μαμά και τον μπαμπά μου να μαλώνουν για το τίποτα και ο πατέρας μου είπε “Ασε με ρε Τάνια με το μπάσταρδο! Για αυτόν ήταν απόλυτα φυσιολογικό να έχει τρία παιδιά από διαφορετικές γυναίκες που δεν έχουν αναγνωριστεί” εξομολογήθηκε η Ιωάννα Τούνη.

    Για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις:

    “Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Για να κάνω σχέση με άντρες, μου αρέσουν περισσότερο αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετερόφυλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση και με γυναίκα. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει σχέση”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πρωτογενές πλεόνασμα σε επίπεδα ρεκόρ και εφέτος – Στο «τραπέζι» το πακέτο της ΔΕΘ

    Με τετραπλάσιους ρυθμούς από τον αρχικό στόχο τρέχει το πρωτογενές...

    Αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο Toyota Yaris στον κόσμο

    Ανά τα χρόνια, η Mitsuoka έχει χτίσει το όνομά της ως...

    Φασόλια χάντρες με corned beef και τηγανητά ψωμάκια

    Υλικά Μερίδες: 4 1 κιλό φασόλια χάντρες 200 ml...

    ΑΧΑΪΑ: Νεκρή στη Λακκόπετρα

    Ένας ακόμη πνιγμός στην Αχαΐα. Συγκεκριμένα τις απογευματινές ώρες χθες,...