ΠΑΤΡΑ: Παραδόθηκαν οικίσκοι για ΠΠΝΠ και Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    «Στο πλαίσιο της συμμαχίας για την υγεία, συνεχίζουμε δυναμικά τη συνεργασία μας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με  κύριο μέλημά μας την υγειονομική θωράκιση της περιοχής μας».

    Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης κατά την παράδοση  των δύο οικίσκων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής.

    «Σήμερα παραδίδονται  δύο οικίσκοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και ένας ακόμη στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα και ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την προσφορά της. Πρόκειται για εγκαταστάσεις που θα διευκολύνουν στην αποσυμπίευση των δραστηριοτήτων των νοσηλευτικών μονάδων, είτε με τους εμβολιασμούς, είτε με τους δειγματοληπτικούς ελέγχους κατά του covid 19”, εξήγησε ο κ. Καρβέλης.

    Και πρόσθεσε: «Η συνεργασία μας θα έχει αδιάλειπτο χαρακτήρα, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου».

    Ο κ. Καρβέλης, πραγματοποίησε αυτοψία και ενημερώθηκε για τους  οικίσκους, ενώ  ζήτησε την άμεση λειτουργία τους για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

    ΠΑΤΡΑ: Παραδόθηκαν οικίσκοι για ΠΠΝΠ και Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα - ΦΩΤΟ

    Κατά την παράδοση, το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος και ο Αναπληρωτής Διοικητής το ΠΓΝΠ Δημήτρης Μπάκος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ειρήνη Μουρτζούκου: Πόσα λεφτά έπαιρνε για κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση

    Πίσω από τις ηχηρές καταδίκες κάποιων παρουσιαστών που σήμερα...

    Dacota Johnson: Οι βουτιές της από σκάφος με λευκό, μικροσκοπικό μπικίνι

    Η Dakota Johnson φαίνεται πως αφήνει πίσω της τον χωρισμό...

    Πώς διαλέγουμε καλό καρπούζι

    Το καρπούζι είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής του ελληνικού καλοκαιριού...

    Ο βασικός ύποπτος για την κρίση ψυχικής υγείας των εφήβων

    Παρά την έντονη δημόσια συζήτηση γύρω από τις αιτίες...