ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Βάπτισαν την κορούλα τους ο Πατρινός επιχειρηματίας Αργύρης Ανδριόπουλος και η εκπαιδευτικός Βασιλική Μυριδάκη

    Ημερομηνία:

    PSIFIOPOIISI

    Μια μέρα γεμάτη χαρά, ευτυχία και συγκίνηση έζησε η οικογένεια του Πατρινού επιχειρηματία, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων «Αρτογωνιάς» Αργύρη Ανδριόπουλου και της συζύγου του Βασιλική Μυριδάκη, καθηγήτρια χημικός στα εκπαιδευτικά κέντρα “Ορμή – Άριστα”.

    Βάπτισαν το κοριτσάκι τους στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στις 11 το πρωί της περασμένης Κυριακής, παρουσία συγγενών και φίλων, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Βάπτισαν την κορούλα τους ο Πατρινός επιχειρηματίας Αργύρης Ανδριόπουλος και η εκπαιδευτικός Βασιλική Μυριδάκη ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Βάπτισαν την κορούλα τους ο Πατρινός επιχειρηματίας Αργύρης Ανδριόπουλος και η εκπαιδευτικός Βασιλική Μυριδάκη ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Βάπτισαν την κορούλα τους ο Πατρινός επιχειρηματίας Αργύρης Ανδριόπουλος και η εκπαιδευτικός Βασιλική Μυριδάκη
    Χρέη αναδόχου ανέλαβαν με μεγάλη χαρά ο Γεώργιος Τσομπανίδης, ο οποίος ήρθε από τη Σκωτία όπου εργάζεται ως υπευθυνος ξενοδοχειακης μονάδος στο Εδιμβούργο, και η Παυλίνα Κούτσικου, λογοθεραπεύτρια.
    Οι δυο τους χάρισαν το υπέροχο όνομα στη νεοφώτιστη και ανέλαβαν να την καθοδηγήσουν πνευματικά σε όλη της τη ζωή. Η ευτυχία και η συγκίνηση κυριαρχούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, το οποίο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου από τον προϊστάμενο π. Νικόλαο Μήλα, ο οποίος ευλόγησε την είσοδο ενός νέου μέλους στους κόλπους της Εκκλησίας.

     

    GYMALL

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μια ακόμα αβανγκάρντ δημιουργία του Γιώργου Λάνθιμου, με σεξουαλικές αιρέσεις και κανιβαλισμό.

    νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες Καλοσύνης» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 77ο...

    Βαρβάρα Γιαννούλη: Η ζωή σε ένα βαν και ο στόχος του γύρου της Ευρώπης

    Το όνειρό της πραγματικότητα, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στη...

    9 στους 10 Έλληνες κρίνουν θετικά το gov.gr: Τι λένε για την πλατφόρμα

    Ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι τα ποσοστά αποδοχής του Gov.gr, που θεωρείται...