Ηρακλής Κωστάρης: Αποφυλακίστηκε ο δολοφόνος του Παύλου Μπακογιάννη

    Ημερομηνία:

    Ο Κωστάρης είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 23 χρόνια, έχοντας λάβει μέρος και σε αρκετές άλλες κακουργηματικές ενέργειες της «17Ν» -μεταξύ άλλων και σε ληστεία. Ο «Χάρης» ή «Τάκης», όπως τον αποκαλούσαν, συνελήφθη το καλοκαίρι του 2002, στην Πρέβεζα.

    Κατά την απολογία του, είχε αρνηθεί τη συμμετοχή του στη «17η Νοέμβρη» και είχε τονίσει ότι ποτέ δεν υιοθέτησε την πρακτική της βίας. «Οποιαδήποτε κοινωνική αλλαγή είναι εφικτή μόνο μέσα από κοινωνικούς αγώνες», είχε πει.

    Ο Ηρακλής Κωστάρης καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 23 χρόνια για συμμετοχή στη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, ληστεία και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

    Τα τελευταία χρόνια λάμβανε τις προβλεπόμενες πενθήμερες άδειες και επισκεπτόταν την οικογένειά του, ενώ λάμβανε και εκπαιδευτικές άδειες, σπουδάζοντας Πληροφορική. Εργαζόταν στην Κεντρική Αποθήκη Υλικών (ΚΑΥΦ) των φυλακών Κορυδαλλού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: “Το ‘σκασε” ο γαμπρός… δύο ημέρες πριν το γάμο (το περασμένο Σάββατο)! Σάλος σε γνωστή οικογένεια εκπαιδευτικών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%b5-%ce%bf-%ce%b3%ce%b1%ce%bc%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%82-%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%80/

    ΠΑΤΡΑ – ΒΛΑΤΕΡΟ: Ο Στέφανος με τα μαύρα πόδια – Εικόνες που προκαλούν σοκ – Καμία παρέμβαση φορέων

     Σοκ προκαλούν οι εικόνες που ανέβασε ο Γιώργος Παπαδημητρόπουλος ...

    Πρόταση Νίκου Παπανδρέου για ψήφισμα σχετικά «με την προστασία των μειονοτήτων στη Συρία»

    Δεκτή έγινε η πρόταση ψηφίσματος «για την προστασία των...

    Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθαναν δύο ηθοποιοί – Η θλιβερή ανακοίνωση

    Στο πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος με τον θάνατο...