Παίκτης της Παναχαϊκής ο ταλαντούχος Γιώργος Λούσκος

    Ημερομηνία:

    Παίκτης της Παναχαϊκής είναι και επίσημα ο Γιώργος Λούσκος, ένας από τους πλέον ανερχόμενους ποδοσφαιριστές από την Ηλεία.

    Ο νεαρός άσος, που θα συνεχίσει στα «κοκκινόμαυρα» αγωνίστηκε πέρσι στον Διαγόρα Βραχνείκων και αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

    Η ανακοίνωση:

    «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Λούσκο.

    Ο Γιώργος Λούσκος είναι 19 ετών (8/9/2002) και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

    Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την ακαδημία του Πανηλειακού, συνέχισε στην ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς της Αμαλιάδας, για να κάνει το ντεμπούτο του σε ηλικία 14 ετών στην Α1 κατηγορία της Ηλείας με τη φανέλα της Θύελλας, εν συνεχεία μετακινήθηκε στον Αλφειό Επιταλίου, όπου έπαιξε για ένα χρόνο, πριν επιστρέψει στη Θύελλα Πύργου. Έχει αγωνιστεί επίσης για 2,5 χρόνια στον Πανηλειακό σε επίπεδο ανδρών στη Γ’ Εθνική.

    Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα Βραχνεΐκων στη Γ’ Εθνική.

    Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην «κοκκινόμαυρη» οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΛΑΜΗ: Ο αναρχικός Ανδρέας Φλώρος και οι Αθλιοι του Βίκτωρος Ουγκό

    Με τον αναρχικό Ανδρέα Φλώρο με συνδέει μία απόμακρη...

    ΠΑΤΡΑ: Ο άνδρας με το κατεβασμένο παντελόνι… που τρομοκρατούσε γυναίκες – ΦΩΤΟ

    Τον φόβο και τον τρόμο σπέρνει ένας άνδρας  που...

    H ομάδα Νεανίδων της ΝΕΠ στον Φωκίωνα Ζαΐμη

    Η ομάδα Νεανίδων (Κ17) της ΝΕΠ ξεκίνησε, στα Χανιά...