Χαράλαμπος Μπονάνος: «Τα παιδιά είναι το μέλλον μας»

    Ημερομηνία:

    Στα πλαίσια της καμπάνιας για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης «Μένει Μυστικό» που πραγματοποιούν, η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Χαμόγελο του Παιδιού, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος, προτρέπει τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια για την πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση αυτής της κοινωνικής μάστιγας.

    «Τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Και έχουν δικαίωμα να μεγαλώνουν και να ζουν σε έναν κόσμο αγάπης και ασφάλειας, σωματικά και ψυχικά υγιή, ώστε να μπορούν να οραματίζονται και να δημιουργούν έναν κόσμο καλύτερο» σημειώνει ο κ. Μπονάνος, καλώντας την τοπική κοινωνία να δημιουργήσει έναν «θώρακα ασφάλειας» γύρω από τα παιδιά, μη επιτρέποντας την ύπαρξη «μυστικών» που καταστρέφουν το πολυτιμότερο κομμάτι της κοινωνίας μας.

     

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΟΤΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: Εγιναν οι πρώτες συλλήψεις το Σάββατο

    Οι καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στον πεζόδρομο Γεροκωστοπούλου με πρωταγωνιστές...

    «Ο Τσάρλι Κερκ δεν μισούσε τους αντιπάλους του, εγώ τους μισώ» είπε ο Τραμπ στο τελευταίο αντίο του συντηρητικού ακτιβιστή

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαιρέτισε τον συντηρητικό ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ ως...

    Στις 5 Οκτωβρίου οι κοινοβουλευτικές εκλογές στη Συρία

    Η Συρία θα πραγματοποιήσει τις πρώτες της κοινοβουλευτικές εκλογές...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23-9-2025

    ΚΗΔΕΙΑ TΗΝ  ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ  ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΗΡΑ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΩΝ 81 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΔΕΥΤΕΡΑ...