Ποιοι είναι οι πέντε ανεμβολίαστοι βουλευτές

    Ημερομηνία:

    Σε πέντε με έξι ανέρχονται οι βουλευτές οι οποίοι παραμένουν ακόμα ανεμβολίαστοι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.

    Ο Πρόεδρος της Βουλής έκανε αυτές τι ανακοινώσεις την ώρα που καταγράφηκαν 2.729 τα νέα κρούσματα, με τη σημείωση ότι το 90,11% των διασωληνωμένων παραμένει ανεμβολίαστο.

    Ο κ. Τασούλας είπε ότι αναμένει σχετικές απαντήσεις για τους ανεμβολίαστους από δύο κόμματα. Τόνισε όμως ότι δεν θα απαγορευθεί η είσοδος των ανεμβολίαστων βουλευτών στο Κοινοβούλιο, ωστόσο θα πρέπει να στέλνουν κάθε εβδομάδα δύο τεστ για τον κορωνοϊό. Σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους της Βουλής, είπε ότι έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 90% περίπου.

    Μπορεί η Βουλή και ο Πρόεδρος να μην λένε τα ονόματα αυτών που παραμένουν ανεμβολίαστοι, καθώς επικαλούνται προσωπικά δεδομένα, αλλά σε όλους τους βουλευτές είναι γνωστοί.

    Ο «Βηματοδότης» αναφέρει ότι ένας γνωστός υποσχέθηκε ότι θα εμβολιαστεί τον Σεπτέμβριο και τον περιμένουν και από το κόμμα του να εμβολιαστεί, υπονοώντας τον Παύλο Πολάκη.

    Επίσης αναφέρει και έναν άλλο γνωστό, που είναι αρχηγός κόμματος, υπονοώντας τον Κυριάκο Βελόπουλο. Ακόμη κάνει λόγο για μία βουλευτή η οποία σπανίως εμφανίζεται στη Βουλή και ίσως να μην έχει μιλήσει ποτέ από το βήμα, αν και δεν είναι πρωτοεκλεγμένη. Τέλος αναφέρεται σε δύο ακόμη βουλευτές που επίσης είναι γνωστοί.

    Ο ένας εξ αυτών επικαλείται λόγους υγείας και ο άλλους θρησκευτικούς λόγους.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλεκτρικό ρεύμα: Σταθερά και μειούμενα τα τιμολόγια Οκτωβρίου

    Σταθεροποίηση ή και μειώσεις των τιμολογίων του ρεύματος για τον Οκτώβριο σε σχέση...

    Αυτά είναι τα φρούτα που θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά

    Τα φρούτα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά (φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα...

    Ελεύθεροι οι 12 ανήλικοι για το επεισόδιο με τα μαχαιρώματα έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου

    Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 13 συλληφθέντες που εμφανίστηκαν σήμερα ενώπιον...
    Best Shop