ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ: Αλλο υπουργείο θα έπαιρνε… αλλού βρέθηκε!

    Ημερομηνία:

    Ο Αχαιός, νέος υφυπουργός Απόδημου Ελληνισμού Ανδρέας Κατσανιώτης ήταν αρχικά καταγεγραμμένος στη λίστα του ανασχηματισμού για ν’ αναλάβει καθήκοντα υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

    Είναι το υπουργείο που κατέληξε τελικά στον Σίμο Κεδίκογλου από την Εύβοια, ο οποίος επιφορτίστηκε με την άσκηση της αλιευτικής πολιτικής της κυβέρνησης. Ίσχυε ακόμη και μια μέρα προ του ανασχηματισμού η τοποθέτηση του Ανδρέα Κατσανιώτη στο εν λόγω υπουργείο.

    Όμως από «καραμπόλα» της τελευταία στιγμής βρέθηκε με το αξίωμα του υφυπουργού Εξωτερικών και δη αρμόδιου για τον Απόδημο Ελληνισμό. Είναι, άλλωστε, μια θέση που «κουμπώνει» περισσότερο με το πολιτικό «μπακράουντ» και τα ενδιαφέροντα του.

    Παρεμπιπτόντως, να περιμένουμε ότι ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών θα δώσει πολύ μεγάλη έμφαση στην εξωστρέφεια των πρεσβειών μας σε όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερα στο επικοινωνιακό κομμάτι προτίθεται να προχωρήσει σε πολλές αναβαθμίσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ – Διάρκεια: Πόσα λεπτά θεωρούνται ιδανικά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

    Σύμφωνα με μελέτη  σε ετερόφυλα ζευγάρια από πέντε διαφορετικές χώρες σχετικά...

    Πώς θα βοηθήσετε το παιδί σας να ξεπεράσει το άγχος για το τεστ

    Όποτε το παιδί σας έχει τεστ στο σχολείο, χάνει...

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΙΛΙΑΣ: Για τους παραγωγούς και συνεχίζουμε να διεκδικούμε κάθε διαθέσιμο πόρο και μέτρο στήριξης

    Ξεκίνησε η διαδικασία καταβολής των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους,...

    Με «Σταυρωμένους Εραστές» συνεχίζει η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας

    Συνεχίζει τις προβολές της η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας, αυτή...