Παράγοντας από τον χώρο του αθλητισμού της Πάτρας διώκεται σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία του βιασμού

    Ημερομηνία:

    Σαν βόμβα έσκασε το απόγευμα της Τετάρτης, στην Πάτρα, η είδηση για την ποινική δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας Πατρών, σε βάρος πατρινού υψηλόβαθμού στελέχους της Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

    Η υπόθεση αφορά απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση το 2014 αλλά και το 2018, μετά από καταγγελία υπαλλήλου της Ομοσπονδίας.

    Η μήνυση κατατέθηκε από την καταγγέλουσα τον περασμένο Μάρτιο στη ΓΑΔΑ και μετά από την εξέταση των στοιχείων ο Εισαγγελέας Πατρών επέδωσε στο ανακριτικό γραφείο την ποινική δίωξη.

    Η υπόθεση, στη συνέχεια, θα ανατεθεί σε ανακριτή, θα καλέσει τον πατρινό παράγοντα σε απολογία και μετά το πέρας της θα αποφασίσουν, ανακριτής και εισαγγελέας, αν θα προφυλακιστεί ή θα του επιβληθούν όροι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Ήταν μελανιασμένο, κυανό, χωρίς οξυγόνο» – Αποκαλύψεις σοκ από την μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου

    Στην Αμαλιάδα μεταφέρθηκε αμέσως δημοσιογράφος της εκπομπής «Φως στο...

    Συνταξιοδότηση 2025-2026: Οι 24 κατηγορίες ασφαλισμένων που δικαιούνται έξοδο πριν το 2027

    Το 2025 και το 2026 ανοίγει η δυνατότητα συνταξιοδότησης για 24 κατηγορίες...

    Τα νέα ΑΤΜ στην Ευρώπη: Ανέπαφες αναλήψεις για γρηγορότερη και ασφαλέστερη τραπεζική εξυπηρέτηση

    Η παραδοσιακή διαδικασία ανάληψης μετρητών από τα ΑΤΜ, όπως την...