«Φρένο» στις αυξήσεις στο ρεύμα από Μητσοτάκη – Οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ – Δείτε πίνακα

Ημερομηνία:

Τη στήριξη των νοικοκυριών προ της αναμενόμενης μεγάλης αύξησης των τιμολογίων του ρεύματος εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, αναγγέλλοντας ένα ειδικό ταμείο, τις λεπτομέρειες του οποίου θα εξειδικεύσει την επόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση.

«Η Ελλάδα συγκροτεί ταμείο ενεργειακής μετάβασης, όπου θα διατεθούν 150 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως θα απομειωθούν ή και θα εξαφανιστούν οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Φρένο» στις αυξήσεις στο ρεύμα από Μητσοτάκη – Οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ – Δείτε πίνακα

«Η επιλογή αυτή δείχνει πως η κυβέρνηση ξέρει και μπορεί να απαντά σε κάθε πρόκληση. Και ότι η ΔΕΗ έχει την δύναμη να προστατεύσει τους πελάτες της», σχολίασε ο πρωθυπουργός.

«Η επιδότηση θα αφορά σε πρώτη φάση έως το τέλος του έτους. Θα αφορά και επιχειρήσεις που λειτουργούν με ρεύμα χαμηλής τάσης», είπε, και προσέθεσε πως τις λεπτομέρειες θα παρουσιάσει ο υπουργός Ενέργειας την άλλη εβδομάδα.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Κατερίνα Καινούργιου: Δε θα πιστέψετε σε τι δραστηριότητα πήγε την κόρη της

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα»...

Η Anisa Mukaj με μπικίνι σε σκάφος στα Faraglioni του Capri

  Η Αλβανίδα μοντέλο Anisa Mukaj με μπικίνι σε σκάφος...

Πάτρα: Αρχές Νοέμβρη παραδίδονται οι κάρτες για μειωμένο φοιτητικό εισιτήριο

Στις αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να είναι έτοιμες προς διάθεση...