Προφυλακιστέος ο 23χρονος που εξανάγκαζε ανήλικη σε ερωτική επαφή

    Ημερομηνία:

    Ο 23χρονος που εξανάγκαζε ανήλικη να συνευρίσκεται μαζί του ερωτικά, απειλώντας την ότι θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο βίντεο, με προσωπικές τους στιγμές, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το ανήλικο κορίτσι, κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου έως και 14/09/2021, ενώ είχαν συνάψει σχέση, ο 23χρονος κάποιες φορές την εξανάγκαζε σε ερωτική επαφή είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδικτυακό χώρο, το οποίο θα κοινοποιούσε και στους γονείς της.

    Σύμφωνα με το thestival.gr, ο νεαρός άντρας, από προφίλ που διατηρεί σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της κοπέλας συνοδευόμενη από εξυβριστικό λογότυπο.
    Κατά τη διάρκεια δε της σχέσης τους, αναφέρεται ότι προχώρησε σε χρήση σωματικής βίας προκαλώντας στην παθούσα απλή σωματική βλάβη, ενώ παράλληλα απείλησε και το οικογενειακό της περιβάλλον ζητώντας επίμονα αυτή να παραμείνει μαζί του.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει στη Βουλή το πόρισμα για τα Τέμπη – Μιλάει για κακουργηματικές πράξεις

    Σήμερα (08.05.2025) αναμένεται να κατατεθεί στην Βουλή η πρόταση...

    ΦΠΑ: Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο της Εφορίας – Συνεχίζονται οι έλεγχοι με στόχο την αύξηση της εισπραξιμότητας

    Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι από τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης...

    ΤτΕ: Η Ελλάδα υποδέχθηκε πάνω από 40 εκατ. τουρίστες το 2024 – Ξεπέρασαν τα €21,5 δισ. οι ταξιδιωτικές εισπράξεις

    Στα 21,59 δισ. ευρώ διαμορφώθηκαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στην Ελλάδα το 2024, παρουσιάζοντας αύξηση...

    Πλαφόν στα καύσιμα: Πότε λήγει η παράταση – Εντονες αντιδράσεις από τους βενζινοπώλες

    Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους πρατηριούχους η απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης να...