Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει» δηλώνει ο πιλότος – Τι λέει για την επιμέλεια της Λυδίας

    Ημερομηνία:

    Πέντε μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς  μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, συζητήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο δικαστήριο η επιμέλεια της κόρης τους, Λυδίας. 

    Η Λυδία ήταν μόλις 10 μηνών, όταν είδε τον πατέρα της να σκοτώνει την μητέρα της με τα ίδια του τα χέρια. Από τότε, ζει με τους γονείς της Κάρολαϊν Κράουτς στην Αλόννησο, στο νησί, όπου μεγάλωσε η αδικοχαμένη 20χρονη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι δύο πλευρές συμφώνησαν το κοριτσάκι να παραμένει με τη γιαγιά Σούζαν και τον παππού Ντέιβιντ, εν αναμονή της οριστικής απόφασης για την επιμέλειά της τους επόμενους μήνες, ενώ θα παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγους.

    Στην Αλόννησο έχουν πλέον μετακομίσει και οι γονείς του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου. Ο συζυγοκτόνος μίλησε -μέσω του συνηγόρου του- στο MEGA, τονίζοντας πως «είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου. Δε θέλω να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Με ενδιαφέρει το συμφέρον του παιδιού μου και η σωστή διαπαιδαγώγησή του».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο απολογισμός των θυμάτων του τυφώνα Καλμάγκι στις Φιλιππίνες φθάνει τους 140 νεκρούς και 127 αγνοούμενους

    Ο τυφώνας Καλμάγκι, γνωστός και ως Τίνο στις Φιλιππίνες, έχει...

    Τέσσερα σημάδια για να καταλάβετε όταν κάνετε σεξ, ότι είναι ερωτευμένος

    Όταν αρχίζεις να ερωτεύεσαι κάποιον τότε γεννιέται πάνα μια...

    Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί του Παναθηναϊκού – Πρώτοι οι Σέρβοι

    Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες στο Βελιγράδι και ηττήθηκε με...