Νέα δουλειά στην τηλεόραση Κύπρου έπιασε ο Τέρενς Κουίκ

    Ημερομηνία:

    Νέα δουλειά έχει ξεκινήσει, εδώ και κάποιο καιρό, ο Τέρενς Κουίκ στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα βρίσκεται στον «αέρα» από το στούνιο του ΕΞΤΡΑ ΤV Κύπρου, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

    Ο Τέρενς Κουίκ παρουσιάζει και εκπομπή με συνεντεύξεις και θέματα επικαιρότητας. Από Τρίτη έως και Παρασκευή βρίσκεται στην Αθήνα για τις υποχρεώσεις του.

    Η συμπαρουσιάστρια του Τέρενς Κουίκ, στην εκπομπή, είναι η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζώρτζια Παναγή, η οποία μετά το πέρασμά της από την ελληνική τηλεόραση, επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της, την Κύπρο.

    ICECAP

    «Αυτό που έκανα μια ζωή», γράφει, μεταξύ άλλων, σε παλαιότερη ανάρτησή του στο Twitter ο Τέρενς Κουίκ.

    Συναντήθηκε, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, με τη Μαρία Αλεξάνδρου και τον Γιάννη Φλωρινιώτη.

    Screenshot_20211014_221125
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Όλα έτοιμα για το μεγάλο ποδηλατικό γεγονός του L’ Etape Greece – 1.000 ποδηλάτες στην Αρχαία Ολυμπία (Ηχητικό)

    Ο μεγάλος ποδηλατικός αγώνας που στηρίζει η Περιφέρεια Δυτικής...

    Ο Ζακ Γαλιφιανάκης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Τζόναθαν Γκλέιζερ, «The Audacity»

    Ο Ζακ Γαλιφιανάκης εντάσσεται στο πρωταγωνιστικό καστ της νέας δραματικής σειράς...

    Το «αληθινό πρόσωπο του Ιησού»: Βίντεο τεχνητής νοημοσύνης «ανασταίνει» τον Χριστό – Αντιδράσεις στα social media

    Ένα εντυπωσιακό βίντεο τεχνητής νοημοσύνης που βασίζεται σε ένα από τα...